• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kuliste panik ÇAĞRI ZORER

Kuliste panik

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2018, 00:00
Atlanta’daki konser veren Beyonce ile eşi Jay-Z hazırlanırken, sahneye çıkan bir izleyici kulise doğru koştu. Panik yaşanmasına neden olan şahıs gözaltına alındı

Atlanta'daki konser veren Beyonce ile eşi Jay-Z hazırlanırken, sahneye çıkan bir izleyici kulise doğru koştu. Panik yaşanmasına neden olan şahıs gözaltına alındı On The Run II Tour adlı dünya turnesine devam eden Beyonce ile Jay-Z'nin Atlanta konserinde beklenmedik bir olay yaşandı. Müzik dünyasının başarılı çifti Beyonce ile eşi Jay-Z'nin dansçıları sahnedeyken, Anthony Maxwell isimli bir izleyici sahneye fırlayarak kulise doğru koşmaya başladı. panik Atlanta'daki konser veren Beyonce ile eşi Jay-Z hazırlanırken, sahneye çıkan bir izleyici kulise doğru koştu. Panik yaşanmasına neden olan şahıs gözaltına alındı On The Run II Tour adlı dünya turnesine devam eden Beyonce ile Jay-Z'nin Atlanta konserinde beklenmedik bir olay yaşandı. Müzik dünyasının başarılı çifti Beyonce ile eşi Jay-Z'nin dansçıları sahnedeyken, Anthony Maxwell isimli bir izleyici sahneye fırlayarak kulise doğru koşmaya başladı.

KONSERE DEVAM

Dansçıların kısa süreli yaşadığı şaşkınlıktan sonra sahnede büyük bir panik yaşanırken, güvenlik görevlileri Maxwell'in peşinden koşarak kulise girmesini engelledi. Kulisten yaşanan olayı izleyen ünlü çift, güvenlik sağlandıktan sonra sahneye çıkarak konsere devam etti.

HER ŞEY YOLUNDA

Atlanta polisi tarafından yapılan açıklamada, sahneye fırlayan şahsın Jay-Z ile görüşmek için kulise koştuğunu öğrendiklerini fakat Maxwell'in ünlü rap'çiden ne istediğini açıklamadığı belirtildi. Beyonce ise, yaşanan bu olay sonrasında sosyal medya hesabından hayranlarına düşünceli davrandığı için teşekkür ettiğini ve dansçılarının iyi olduğunu söyledi. Bir sonraki konseri dört gözle beklediğini belirten güzel şarkıcı "Her şey yolunda" diye konuştu.

BALAYI İÇİN ROLLERİ GERİ ÇEVİRİYOR

Bir süredir birlikte olan Amerikalı aktris Elizabeth Olsen ile Milo Greene grubunun solisti Robbie Arnett geçtiğimiz gün New York'ta görüntülendi.
Güzel havanın tadını çıkarmak için sevgilisini yürüyüşe çıkaran başarılı müzisyen, gördüğü ilk çiçekçiden bir buket yaptırarak Olsen'a jest yaptı. Evlenecekleri yönünde çıkan söylentileri yalanlamayan sempatik çiftin önümüzdeki sene dünya evine girmeyi planladığı konuşuluyor. 29 yaşındaki güzel oyuncunun düğün ve balayı takvimi nedeniyle birçok rolü geri çevirdiği öğrenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA