• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hiç umut kalmadı ÇAĞRI ZORER

Hiç umut kalmadı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2018, 00:00
Yıllardır ayrı yaşayan Jennifer Garner ile Ben Affleck’in boşanma davaları evrak eksikliği nedeniyle reddediliyordu. Bu kez kararlı olan ikili, Affleck rehabilitasyon merkezinden çıkar çıkmaz boşanacak

Uzun yıllardır alkol bağımlılığı nedeniyle birçok kez tedavi gören Hollywood yıldızı Ben Affleck, geçtiğimiz hafta komşularının şikayeti üzerine bir kez daha rehabilitasyon merkezine yatmıştı.
Ünlü aktörü rehabilitasyon merkezine boşanma aşamasında olduğu 3 çocuğunun annesi Jennifer Garner götürmüştü.
1 yılı aşkın süredir devam eden boşanma davası için Jennifer Garner'ın harekete geçtiği öğrenildi. Evrak eksikliği nedeniyle bir türlü dava işlemlerinin başlayamaması, çiftin boşanmak istemediği yönünde yorumlanıyordu.

'ARTIK YETER' DEDİ

Güzel oyuncu Jennifer Garner'ın "İçimde az da olsa hala umut vardı bu evlilik için. Son olaylardan sonra kararımı verdim.
Artık yeter" dediği öğrenildi.
Eksik evrakları tamamlayan 46 yaşındaki aktris, Affleck'in rehabilitasyondan çıktığı gün boşanma davasını sonlandırabilecek. Affleck'i rehabilitasyon merkezine götürürken görüntülenen Garner, "Bunu sadece çocuklarım için yaptım" demişti. Öte yandan, Hollywood'ta gündem olan görüntüler sonrası sosyal medyadan Garner'a destek mesajları gelmeye devam ediyor.

JENNİFER LAWRENCE İNZİVADAN ÇIKTI

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence, sanat yönetmeni sevgilisi Cooke Maroney geçtiğimiz gün New York'ta görüntülendi.
Sinemaya bir süre ara verdiğini açıklayan güzel oyuncu, televizyon dizilerinde yer alması için gelen teklifleri de geri çevirmiş ve basından uzak bir hayat yaşamak istediğini söylemişti.
Genç yaşına rağmen yıllardır yoğun bir tempoda çalışan 28 yaşındaki oyuncunun, yakın çevresine bir süre daha dinlenmek istediğini söylediği öğrenildi.

"İYİ İŞ ÇIKARDIK"

It serisinin devam halkasın rol alan güzel oyuncu Jessica Chastain, kendi sahnelerinin çekimlerini tamamladığını açıkladı.
Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan başarılı aktris, çekimleri hala Toronto'da devam eden It:
Chapter II için "Harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Tüm ekip her sahneye büyük bir titizlikle yaklaştı. Herkesin seveceği bir film oldu" ifadelerini kullandı.
Merakla beklenen devam halkası "O 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA