• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tarihten yapraklar ERKİN USMAN

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2016, 00:00

27 ARALIK 1976

DÜNYA

İTALYA'DA TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ PLAN


İtalya'da 3 gün içinde terör eylemleri sonucunda 6 kişinin ölmesi üzerine, İçişleri Bakanı Francesco Kosiga terörle mücadele konusunda bir plan hazırladı ve Devlet Başkanı Giovanni Leone ile Başbakan Giulio Andreotti'ye sundu. Planın ana hatları ise şöyle: Güvenlik kuvvetlerine ayrılan ödenek artırılmalı. Sabotaj eylemlerine katılan kişilerin konuldukları tutukevleri çevresindeki güvenlik tedbirleri artırılmalı. Polislerin maaşlarına zam yapılmalı.

İZMİR

NARLIDERE "SU" DİYE İNLİYOR


İzmir'in yeşillikler içinde kurulmuş bir çevre belediyesi olan Narlıdere'de yaşayanların şikayetlerini yurttaş Ali Taşpınar dile getiriyor: "Narlıdereliler tuzlu suyla başbaşa bırakılırken gecekondu bölgesi bundan da mahrum. Eşeklerle su taşıyorlar. Sokak aralarında kanallar iyi yapılmadığından sular birikinti yapıyor. Kale sokakta kanalizasyon patladığından insan dışkıları sokakta. 15 km'lik sahili olan semtte sahil gazinosu, plaj ve düğün salonu bulunmamakta."

SPOR

BAYERN DÜNYA ŞAMPİYONU


Batı Almanya'nın Avrupa'daki gerçek temsilcisi Avrupa Şampiyonu Bayern Münih, Süper Kupa'da da gücünü gösterdi, Brezilya'da Güney Amerika Şampiyonu Cruzeiro ile 0-0 berabere kalarak Dünya Şampiyonu oldu. Bayern, Münih'teki ilk maçta rakibini Müller ve Kapellmann'ın golleriyle 2-0 yenmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA