• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mustafa Sandal eşini aldatıyor haberi çok geldi KAHRAMAN DURAK

Mustafa Sandal eşini aldatıyor haberi çok geldi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2017, 00:00

Yüksek tempo ile bir yıl daha geride kalmak üzere. Magazin gündemi, olaylar ve yaşananlar, 12 ay boyunca ritmi düşmeden devam etti.
Bizler de gazetemizin sayfalarından en özel fotoğraflar ve bilgilerle haberlerimizi siz okurlarımıza aktardık.
Gördüğüm yanlışlıklar, aksamalar ve olmaması gerekenleri, bazen de olması gerekenleri tecrübelerimle birleştirip buradan yazdım.
Yazmaya da devam edeceğim. Geçtiğimiz hafta çok eleştirdiğim bir konu gözlerimin önünde yine yaşandı, yine aktaracağım.
Çok önemli bir sanatçının sergisi açıldı ve yine konuşmaları kimse dinlemedi.
Klasik İzmirli sosyete ayıbı diyeceğim artık. İkinci olarak ise İzmir'de moda adına yapılan etkinliklere neden dünyaca ünlü isimler getirilmez diye sürekli yazdım. Yazdık, yazdık, sonunda olacak galiba.
Bu arada İzmir ilerleyen günlerde çok ses getirecek bir boşanma davasına ev sahipliği yapacak. Asıl konumuza gelirsek, o da Mustafa ve Emina Sandal çiftinin arasında yaşanan sorun ve benim edindiğim bilgiler...

DEFALARCA ARADILAR

Mustafa ve Emina Sandal çiftinin evlilikleri ünlüler dünyasında örnek teşkil ediyor diye defalarca haber yaptık. Ancak son bir kaç senedir aslında durumun böyle olmadığı iddiaları ortada çokça yer almaya başladı. Sandal çifti, yaz aylarını çoğunlukla villalarının bulunduğu Göcek'te geçiriyor. Yaz tatili demek onlar için Göcek demek. Benim de bu şirin ve gözbebeği konumundaki turizm cennetinde hatırı sayılır tanıdıklarım var. 12 ay boyunca Göcek'te yaşıyor bu dostlarım ve haber kaynaklarım. Yaklaşık iki yıl önce beni sürekli aramaya, "Mustafa Sandal ve Emina Sandal ayrılabilir. Araları bozuk. Emina Sandal çok mutsuz. Mustafa Sandal aldatıyormuş. Göcek'teki evinde bile bu olay yaşanmış. Bu evlilik fazla sürmez" demeye başladılar.
İddiaların ve bana söylenenlerin tamamı bu.
Şimdi ise Sandal çifti ayrılacakmış iddiaları ayyuka çıktı. Sebep olarak Emina Sandal'ın müsrif olduğu ileri sürülse de ben sizlere bana gelen iddiaları aktardım.
Şimdi size de sorayım.
Sandal çiftini boşanma aşamasına getiren olay maddiyat mı? Aldatma mı?

AYLAR ÖNCE YAZDIM AKLIN YOLU BİRMİŞ

İzmir moda ve tekstil sektöründe iddialı bir kent. Tasarımcısı, modacısı ve terzisi de çok.
Sinerji var, altyapı var ama kentin adını duyuracak etkinliği ya da etkinlikte ses getirecek isimleri yok.
Antalya ve İstanbul'da olduğu gibi modanın nabzının attığı günlerde dünyaca ünlü bir isim İzmir'e neden getirilmez, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz diye eleştirdim defalarca.
Ancak 2018'in ilk ayında İf Wedding Fashion İzmir'de artık dünyaca ünlü iki isim Victoria Secret meleği Maryna Linchuk, ve Türkiye sevdalısı Lindsay Lohan, 16-19 Ocak tarihleri arasında kentimizde olacak. Firma ya da fuarı oluşturan bileşenler olsun kim yaptıysa iyi yapmış...
Ancak böyle markalaşırız...

BU BOŞANMA ÇOK KONUŞULUR

İzmir'de sosyete ve iş dünyasının çiftleri arasında her şey tozpembe gitmiyor elbette.
Yeni bilgiler gelmeye başladı. Çok yakın bir zamanda İzmirli çok medyatik büyük bir iş adamı eşiyle boşanacakmış. Dosyalar hazırlanmış, dava açılmak üzereymiş. Biraz daha bekleyin çok yakında açıklayacağım...

YİNE SAYGISIZLIK

Mesut Sancak İzmir sanat yaşamına çok önemli katkılar yapmaya devam ediyor.
Bazı kesimler eleştirse de yapılana bakmak gerektiğini düşünüyorum. Sadece konuşmak değil eyleme geçmek ya da projeleri eyleme geçirmek gerek.
Mesut Sancak da projelerini hayata geçiren bir isim.
Sanat adına çok şeyler yaptı, yapmaya da devam ediyor.
Son olarak İspanyol sanatçı Chema Madoz'un fotoğraf sergisini İzmirlilere sundu. 25 Şubat 2018 tarihine kadar Folkart Gallery'de sanat tutkunlarını bekliyor.
Her şey çok güzel. Ancak özel davetlilerin katılımı ile gerçekleşen açılışta yine büyük bir ayıba imza atıldı. Serginin açılış konuşması yapılırken yine kimse dinlemedi. Davetlilerin kendi aralarındaki konuşmaları galeride uğultuya neden oldu.
Tek tek saydım, konuşmayı dinleyenler 20-25 kişiyi geçmiyordu. Anlaşılan İzmir sosyetesinin büyük çoğunluğu nezaket kurallarını öğrenemeyecek.
Ben ümidimi çoktan kestim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA