• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dilan ve Furkan 2018’i Çeşme’de karşılamış KAHRAMAN DURAK

Dilan ve Furkan 2018’i Çeşme’de karşılamış

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.01.2018, 00:00

Yeni yılın ilk 'Kahramanca' yazısıyla herkese bir kez daha merhaba.
Bir yıl geride kaldı. Yeni bombalar, fısıltılar ve sosyetede olan biten yeni bilgileri paylaşmaya tam gaz devam ediyoruz.
Dilan Çiçek Deniz, popülerliği biraz yakalamaya başlayınca aşk hayatı da hızlandı.
Adı sanı pek bilinmezken, birlikte olduğu sevgilisiyle şöhret olunca problem yaşadı ve ayrıldı. Daha sonra bir başka oyuncu ile aşk dedikodularına adı karıştı. Tam bu aşk detayları ortaya çıkacaktı ki hooop Dilan Çiçek Deniz bu kez bir başka ünlü oyuncu;
Furkan Andıç ile yakalandı.

DENİ Z, HIZIYLA ŞAŞIRTTI

Güzel oyuncunun hızı magazin dünyasındaki rakiplerine gözdağı vermeye yetti.
Deniz ve Andıç, aşklarını gizlemeye çalışsalar da, beceremedi. İkili her ünlü ismin geleneğine uyarak Çeşme'ye geldi. Yılbaşı gecesi için gelmişler ama tahmin ettiğiniz gibi 2018'e Alaçatı'da merhaba demediler.
O akşam Dilan Çiçek Deniz ve yeni sevgilisi Furkan Andıç, Alaçatı yerine Çeşme'nin Dalyan mevkiini tercih etmiş. Balık restoranı falan da değil. Bir arkadaşlarının yazlık evinde yılbaşını romantik bir şekilde geçirip ev partisinde eğlenmeyi tercih etmişler.
Yani anlayacağınız magazinin yeni figür çifti 'Çeşme'de aşk başka' diyenler kervanına çoktan katılmış bile.

EVDE FİTNESS BOŞANMA SEBEBİ

Yeni moda artık 'evde fitness' merkezleri.
Yanlış okumadınız. Alsancak ve civarında daireleri kiralayan bazı spor eğitmenleri (kadın ya da erkek) bu evleri kişiye özel fitness salonuna çeviriyor.
Küçük gruplar ya da tek kişi gidip bu eğitmenlerin eşliğinde spor yapıp fit ve sağlıklı hale gelebiliyor. 'Evde fitness" olayından bizim anladığımız bu. Peki İzmir sosyetesinin "evde fitness" anlayışı ne?
Gerçekte olanlar neler?

DİKKAT! BENDEN UYARMASI!

İzmir sosyetesi uyarım size! Hayat arkadaşınızın nerede spor yaptığına bence dikkat edin. Neden mi? Anlatayım. Kulağıma gelen son bir fısıltıyı aktaracağım. İzmir'in tanınmış iş adamlarından birinin eşi bu 'evde fitness' merkezine üye olmuş. Gel zaman git zaman olanlar olmuş ve sosyetik hanım spor eğitmeni ile aşk yaşamaya başlamış.
İş adamı kocası da bu durumu öğrenince 'evde fitness' merkezini basıp eğitmeni dövmüş eşine de boşanma davası açmış.
Peki kim mi bu çift? Elbette söylemem doğru olmaz, siz bulun.

UKRAYNA YAZIM ÇOK SES GETİRDİ

Haftalar önce yazmıştım, İzmirli birçok işadamı nüfus kağıdı ile giriş yapılabilen Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gidiyor diye. İstanbul, Ankara veya yurtiçi iş seyahati yapıyorum diye Kiev'e giden bu iş adamları ev tutup sevgililerini bile yerleştirmiş.
Sürekli seyahat yapıp duruyorlarmış.
Evet halen daha bu seyahatler devam ediyor. Tabii ben bunu yazınca biraz ortalık ayaklandı. Arayan oldu, haber gönderen oldu, oldu da oldu yani.
İsimler de geldi belki bir gün o listeyi de açıklarım... İyi Pazarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA