• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sıla aşkı Ahmet Kural’ı figüranlığa düşürdü KAHRAMAN DURAK

Sıla aşkı Ahmet Kural’ı figüranlığa düşürdü

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2018, 00:00
İzmir sosyetesi ve cemiyet hayatının yerinde durmayan çiftlerini bu hafta rahat bırakacağım. Yani bugünkü yazımda yaptıkları kaçamaklar yer almayacak. Ancak haftaya benden günah gitti. Neler duydum neler?

Ahmet Kural, ilgiyle takip ettiğim bir oyuncu. Tüm projeleri başarılı oldu. Güldürdü ve komedide bir çığır açtı. Alkışladığım bir isim.
Ancak Sıla ile yaşadığı sahte aşk onu başrolden figüranlığa düşürdü. Değer miydi Ahmet Kural? Arkadaş kurbanı oldun.

KURAL'IN EN KÖTÜ ROLÜ

Sıla'nın Erdal Beşikçioğlu ile aşk yaşadığı iddiasını ben yazmıştım. Ortalık karıştı.
Kimler kimler aradı şaşarsınız. Yalanlayamadı kimse. Daha sonra ise Sıla'nın panik yaşadığı, 'Evli adamla aşk kabul edilemez turnelerim var mahvolurum' dediği ileri sürüldü. Formül ise bu aşk iddiasını kapatacak bir başka aşktı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural'la Sıla bir anda turneler başlamadan bir hafta önce sözde aşka yelken açtı. Kural'ın en kötü rolüydü bu. Ben de detayları bildiğim için 10 Aralık 2017 tarihinde Yeni Asır 'Kahramanca' köşemden yani buradan Sıla'nın turnelerinin bitmesinin ardından bu sözde aşkın bitebileceğini yazmıştım. Biz yazıyorsak doğrudur. Bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğim.
Haftaya kadar biraz sabredin.

İZMİR MAGAZİNİN GÜCÜNÜ ANLIYOR

Ne yaparsanız yapın, ne üretirseniz üretin, eğer yaptıklarınızı duyuramıyorsanız yoksunuz. Yıllardır düzenlenen If Wedding Fashion, İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı, sadece İzmir'in içinde sıkışır kalırdı. Neden? Çünkü ses getirecek tanıtımlara imza atılmıyordu. Paraya biraz kıyın, vizyonunuzu genişletin, tüm Türkiye sizi konuşsun, hatta ününüz ülke sınırlarını aşsın diye defalarca yazdım.

TV VE GAZETELERDE BOY BOY

Sonunda oldu. Biraz bu fuarı düzenleyen bileşenlerin sinerjisi, biraz da katılımcı firmaların vizyonu ile ses getiren defileler, tanıtımlar ve isimler geldi İzmir'e. Bir tarafta Demet Akalın, diğer tarafta aralarında husumet olan Hande Yener. Lindsay Lohan gelecekti olmadı. Nedenini biliyorum ama yazmayayım.
Her neyse, onun yerine Bülent Ersoy ve Otilia geliyor, İzmir dönüşü Bülent Ersoy uçakta koltuk krizine neden oluyor.
Otilia'dan sonra eski sevgilisi Sinan Akçıl fuarda mini konser veriyor. Neticeye gelirsek eğer, İzmir ve bu organizasyon bol bol TV ekranlarında, gazetelerde yer alıyor. Yavaş da olsa İzmir magazinin gücünü anlıyor.

TELEFONLAR DEFİLENİN ÖNÜNE GEÇTİ

Victoria Secret'in eski meleklerinden Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal podyumda. Herkes bu iki güzel kadına ve kıyafetlerine odaklanmalı. Ama nerdeeeee.
Herkes almış telefonlarını eline görüntü çekme yarışında. Bir görüntü kirliliği ve bir görgüsüzlük, şaşırırsınız.
Ama bravo yani, defilenin önüne geçmeyi başardılar... İyi Pazarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA