• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Tarkan baba olacak” demistim KAHRAMAN DURAK

“Tarkan baba olacak” demistim

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2018, 00:00
Tarkan’ın baba olacağını haftalar önce ‘Tarkan baba oluyormuş. Benden söylemesi’ diye ‘Kahramanca’da yazmıştım. İzmir’de terapi merkezine gelip belli bir süre kaldığını güçlü istihbaratım sayesinde biliyordum

Her çalışan gibi ben de izne çıktım ve siz okurlarımdan 10 gün uzak kaldım. Biraz birbirimizi özlemekte sakınca yok. Ama işimin başına yine hızlı bir şekilde döndüm. Magazin gündemini takip ettim, okurlar ve televizyon izleyicilerinin, sanat dünyasındaki isimlerin magazin yorumculuğu yapmasından sıkıldığını gördüm.
Artık herkes kendi işini yapmalı diyorum. Bu işin ne kadar ciddi olduğunu Seren Serengil örneğinde herkes görmüş oldu. Magazin gazeteciliği kolay bir iş değildir tekrar hatırlatmak isterim. Havaların sıcak gitmesi ile birlikte birçok Çeşme tutkunu hatta ünlü isim hafta sonunda soluğu tatil cennetinde almaya başlamış. İddia ediyorum Nisan ayındaki Alaçatı Ot Festivali'nde hava yağmurlu olmazsa sezonun başlangıcı hızlı olur. Bu konuyla ilgili notlarımı size aktaracağım. Şimdi gelelim başlığımıza. Mega Star Tarkan.
Baba olacağını açıkladı, milyonlarca hayranını sevindirdi. Yine ben yazmıştım diyorum ama eeee yazmıştım ama...

ALAÇATI'DAN HABERLERİM VAR

Kim ne derse desin, Alaçatı son 15- 20 yılda İzmir'den çıkan en büyük marka.
Alaçatı, rüzgarı ve ivmesiyle Çeşme'de çıta atladı. Alaçatı'ya ve Çeşme'ye gitmek en büyük ayrıcalık. Ben demiyorum, İzmir dışından gelenler diyor. Bu yaz belli başlı mekan, restoran ve beach club'lar haricindeki Alaçatı işletmelerinin yüzde 50'si el değiştirecek, hatta değiştirmeye başlamış bile.
Yani 200-300 bin liram var, emekli oldum, rahat bir yaşam ile biraz da para kazanayım diyorsanız batarsınız.
Dükkan kiraları çoooook yüksek.
Milyon liralık bütçelerle Alaçatı'da iş yapanlar ise her zamanki gibi alıp yürüyecek. Eeee boşuna dememişler 'Para parayı çeker' diye.

OT FESTİVALİ'NE HAZIRLIK

Son yıllarda İzmir'den çıkan en iyi marka Alaçatı demiştim ya işte bu markanın içindeki en coşkulu marka da 'Alaçatı Ot Festivali'.
Festival bu yıl 6-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Lezzetler, otlar, yarışmalar, gurmeler, atölyeler, birbirinden güzel etkinlikler derken, ünlü isimler de Alaçatı'daki yerini alacak. Türkiye'nin dört bir yanından on binlerce insan Alaçatı'ya akın ederek baharı karşılayacak.
Konu da bu zaten. Alaçatı'da konaklayıp üç gün boyunca nefes almak isteyenler elini çabuk tutsun. Çünkü Alaçatı'daki otellerde rezervasyonlar başlamış, şu anda yüzde 60'ı bulmuş bile bilginiz olsun. İyi Pazarlar....

İZMİR TERAPİSİ YARADI

Tarkan'ın baba olacağını haftalar önce 'Tarkan baba oluyormuş.
Benden söylemesi' diye 'Kahramanca'da yazmıştım.
İzmir'de terapi merkezine gelmiş, belli bir süre kalmıştı. 'Mega Star Bebek' müjdesini de sizlere önceden haber vermiştim. Gülben Ergen, Sıla-Ahmet Kural ayrılığı gibi birçok magazin bombasını 'Kahramanca' okuyarak her zaman bir kaç adım önden takip ettiğinizi unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA