• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
NE DEDIYSEK O! KAHRAMAN DURAK

NE DEDIYSEK O!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2018, 00:00

Sinem Öztürk, 2009 yılında Antalya'da tecavüze uğrayarak vahşi şekilde öldürülen 16 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın katillerinin bulunmasını ve cezalandırılmasını sağlayan İzmirli avukat Sibel Önder'in yaşadıklarını film senaryosu haline getirdi.

AYLA'NIN YAPIMCISI

Oyuncu, Ayşe İlker Turgut'la birlikte yazdığı senaryoyu "Ayla" filminin de yapımcısı olan eşi Mustafa Uslu'ya teslim etti. Mustafa Uslu'nun "Meleklerin Avukatı" adı verilecek filmin cast çalışmalarına başladığını belirten Sinem Öztürk, eşinin oyuncu kadrosunu sır gibi sakladığını söyledi.

ANLAŞMAYA VARILDI

Ancak Yeni Asır, geçtiğimiz yıl Kasım ayında bu konuyla ilgili haber yapmış ve avukat Sibel Önder'i güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın canlandıracağını paylaşmıştı. Bir kez daha magazin gündeminin nabzını tutan Yeni Asır haklı çıktı ve Serenay Sarıkaya'nın rolü kabul ettiği, anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Filmin çekimleri İzmir, Antalya ve Isparta'da gerçekleştirilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA