• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cem Yılmaz gişede hırs yaptı KAHRAMAN DURAK

Cem Yılmaz gişede hırs yaptı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.05.2018, 00:00
Cem Yılmaz, Arif V 216’yı tekrar vizyona sokacak. Bilet fiyatlarını da indirecek. Sebebi ise Recep İvedik’in gişe rekorunu geçebilmek

Magazin dünyasını ayağa kaldıracak bir haber peşindeyim. Çok çok çok ünlü bir yıldızın bir çocuğu varmış, milyonlar hiç çocuğu yok biliyor ama varmış. Hem de İzmir'de yaşıyormuş. Bu haber takibimle ilgili somut gelişmeleri ve bilgileri önümüzdeki günlerde haber olarak Yeni Asır'dan okuyacaksınız...
Merak etmeyin!... Çeşme'de beach clublar açılmaya başladı. Merhaba Çeşme ve Alaçatı. Bir diğer konu ise Alaçatı'daki fahiş kira fiyatları ve doğurduğu olumsuz sonuçlar. Şimdi gelelim başlıktaki konumuza. Arif V 216...

TEKRAR VİZYONDA

Türk sinemasında hem hasılat hem de gişe olarak rekor Recep İvedik 5 filminde. Şahan Gökbakar seri film ile gişeleri alt üst ederken, tüm eleştirilere rağmen bu film rekor kırarak 7 milyon 437 bin izleyici rakamına ulaştı. Büyük iddialarla vizyona giren Cem Yılmaz imzalı Arif V 216 filmi ise 4 milyon 944 bin izleyici ile epey geride kaldı. Bu durum karşısında tedbir alan Cem Yılmaz, Arif V 216 filmini 18 Mayıs'ta tekrar vizyona sokma kararı aldı.

BİLETTE İNDİRİM

Yapımcı bir dostumla bir sohbet sırasında bana, "Kahraman, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar'ı geçebilmek için Arif V 216 filmini vizyona sokacak. Tek derdi Şahan'ın rekorunu geçmek" dedi. Vay be dedim içimden. Demek ki para her şey değilmiş, başarı hırsı neler yaptırıyor insana. Bir diğer konu ise Cem Yılmaz gişede yeni bir rekor kırmak için bilet fiyatlarını 7 liraya indirecekmiş. Yani anlayacağınız, tek vizyonla rekor kıran Recep İvedik'i geçmek için Arif V 216 iki vizyonla rekor kovalayacakmış. 18 Mayıs'ta hep birlikte göreceğiz.

YÜKSEK KİRALAR MÜLK SAHİPLERİNİ VURDU

Parlayan yıldız Alaçatı... Butik otel işletenler, restoran ve kafe açanlar, ev kiralayanlar derken, bu sakin belde yıllar içerisinde kira fiyatlarında dünyanın en pahalı yerleri arasındaki yerini aldı. Sezonluk 100 bin liraya havuzlu villa mı dersiniz, Hacımemiş Mahallesi'nde aylığı 45 bin lira olan 20 metrelik dükkan mı dersiniz.
Yani mülk sahipleri kiraları artırdıkça artırıyor anlayacağınız. Peki sonuç?
Sonuç faciaya yakın. Bir restoran açacak olan yatırımcı sezonluk 250-300 bin isteyen mülk sahibine tamam diyor, sezon sonu kirayı ödeyemiyor ve kapıyı kapatıp gidiyor.
Parayı alabilene aşk olsun.
İşletmeci daha sonra hooop başka mekan kiralıyor. Bu kadar kira hırsı, sonunda Alaçatılı mülk sahiplerini de vurmaya başladı. Bu sorunu yaşayanların oranı Alaçatı'da yüzde 30'u geçmiş haberiniz olsun

MEKANLAR START VERDİ

Artık Çeşme'ye gidip yaz sezonu eğlencelerine başlamak isteyenlerin gönlü oldu. Sole Mare bu hafta sonu açıldı. Selim Kaptan'ın yıllar içerisinde oturttuğu kalite ve farklılık yine göz kamaştıracak.
Paparazzi zaten 34'ncü yılında da iddiasını Ümit Çakmak'ın tecrübesiyle gece ve gündüz devam ettiriyor. Burak Beşer, Dalyan'da Momo Beach ile zaten çok iddialı geliyor. Alaçatı'nın merkezini söylemeye gerek yok.
Çeşme sezonu açıldı hayırlı uğurlu olsun... İyi pazarlar

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA