Şirketleşip futbolun üzerindeki kamburu kaldırmak için önceki akşam toplanan Karşıyaka'da olağanüstü genel kurulundan çözümsüzlük çıktı. Yeşil-kırmızılılar Rus firmadan hiçbir teklif almazken, Hollandalı şirketten de beklenenin altında bir teklif alınca heyecan yerini umutsuzluğa bıraktı. Basketbolu alması beklenen Yaşar Holding de herhangi bir teklif vermekten kaçınınca yeşil kırmızılılar kaderine terk edilmiş oldu.
SORUNLAR DAĞ GİBİ
Kongreden 24 saat önce istifa eden başkan Mutlu Altuğ, şirketleşme olmayınca 13-20 Ocak'taki olağanüstü genel kurula kadar görevine devam edecek. Sorunları 20 Ocak'a kadar kimin çözeceği ise tam bir soru işareti. Ukraynalı Kovalchuk'a 251 bin Euro, Azeri Shukurov'a ise yeni yılın ilk haftasında 293 bin dolar ödenmesi gerekiyor, aksi takdirde KSK'ye yeni bir 6 puan silme cezası gelecek. Alacakları için Federasyon üzerinden kulübe ihtarname çeken Mahmut Temür ve Abdülhamit Yıldız'a da yine yeni yılın ilk haftasında ödeme yapılmazsa serbest kalacaklar.
VOLEYBOL ŞUBESİ PARLIYOR
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun istifasından sonra son 2 sezonun en başarılı şube yönetimi olan voleyboldan açıklama geldi. "Vazgeçmek de mümkündü; ama vazgeçmek ne mümkündü!" diye sosyal medyaya açıklama yapan Serkan Ergüven başkanlığındaki Karşıyaka Voleybol Şube Yönetimi "Devam" kararı aldı. Altyapıdan gelen oyunculardan kurulu takımı ve şubeyi yüzüstü bırakmama kararı alan Voleybol Şubesi yönetimi hoca ve oyuncularla bir araya geldi, "2. yarı daha başarılı olacağız." denildi.