• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tutan var da! FETHİ YURTTAŞ

Tutan var da!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2017, 00:00

O yunun başında on beş dakika Kayserispor baskısı Göztepe'yi şaşırttı.
Bu dakikalarda Deniz Türüç vurdu, direkten döndü. Aynı Deniz bir kez daha vurdu, Beto harika kurtardı. Ama sonunda bir penaltı. Beto penaltıyı kurtardı ama dönen topu Valera tamamladı. Bu arada Valera'ya müdahale eden bir Göztepeli oyuncu yok.
Gol sonrası Göztepe devre sonuna kadar topa sahip olamadı bir türlü. Bu arada duran toplardan birinde Jahovic'in kafası sekti ve auta gitti. İşin özü ilk yarıda oyun kurgusunu anlamak çok zordu. İkinci yarı biraz daha topa sahip olmaya başladı sarı-kırmızılılar. Bu arada pozisyonlar bulmaya başladı Göztepe.
Ama kim vuracak? Çünkü hala Ghilas mı, Adis mi tercihini yapamıyor sayın Tuna. İkisi de rahatsız bu durumdan. Ama ne yapsınlar?

SCARİONE DÜŞTÜ

Adis Jahovic ile Ghillas'ın uyumsuzluğu Scarione'nin de verimini düşürüyor. Umutla bekliyoruz oyuna ağırlığını koymasını. İkinci yarının başında Göztepe'nin en tehlikeli atağında Halil'in ortasında Castro'nun kafa vuruşu kaleciden dönmese belki de umutlanacağız.
Ancak, Halil dışarı çıkarılıyor yerine Muhammed Enes giriyor. Eğer Halil'i yetersiz buluyorsan sayın Tuna, yerine koyduğun oyuncu Halil'den daha iyi olmalı. Burası Süper Lig. Tabii ki Halil de, Tayfur da zamanla oyuna dahil olacaklar. Tıpkı, Muhammed gibi Doğanay gibi. Öte yandan ikinci bir penaltı.
Beto gene kurtarıyor. Maçın kahramanı oluyor. O kurtarıyor ama atan yok... Yani Göztepe'nin tutanı var ama atanı yok. Değişiklikler maçı kurtaracak cinsten değil. Sanki hazırlık maçı oynuyor Göztepe. Bu arada Kayserispor atakları çok tehlikeli olmaya devam ediyor. Ama onlar da zamanla oyalamaya başlıyorlar. Kısacası tadı tuzu olmayan bir deplasman maçı kaybediyor Göztepe.
Oyunun başından sonuna koşan oyuncular.
Ama oyunun kurgusunu anlayan beri gelsin.
Nereye kadar gider böyle? Göreceğiz. Üzüldüğüm nokta, puan alınabilecek bir maçı ne yazık ki kaybettik. Bundan sonra daha kolay maçlar gelmeyecek. Trabzon maçı daha iyi değerlendirme yapmamızı sağlayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA