• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Abartmayalım beyler FETHİ YURTTAŞ

Abartmayalım beyler

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2017, 00:00

No Adis No Party. Bu sloganla tanıdık Adis Jahovic'i. Geçen yıl sezon boyunca birlikte çok sevindik. Sadece bir kez birlikte olamadı arkadaşlarıyla. Aşağı yukarı aynı sayıda maç oynadıktan sonra. O maçta da Umut'umuz vardı. Sonra devam etti gollerine. Hem kendi sevindi, hem de tüm camiayı sevindirdi. Sonunda 21 gol atarak Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin en üretken oyuncularından oldu. Bu yıl süper lige suskun başladı. Ancak oynaması gereken yerde oynamaya başlayınca gollerini sıralamaya başladı. Son maça kadar iyi gitti işler. Herkesin sevdiği ve hayran olduğu golcü maçın sonunda itirazlarını sürdürünce dördüncü sarı kartını gördü. Bu nedenle pazar günü Beşiktaş maçında olmayacak.

JAHO'NUN KUSURLARI

Jahovic'in iki kusuru var. Birincisi itiraz eden bir oyuncu. Hatta bazen uzatıyor.
İkinci kusuru da rakip oyuncularla bazen diyaloğa giriyor. Sivas maçında olduğu gibi. Gereksiz bir kart görmüştü o gün de.
Bu kusurlar kabul edilebilir. Hoş görülebilir.
Bunlar hatadır. Hatta kabahat olarak da söylenebilir. Ama suç değildir. Kasımpaşa maçında kötü oynayan takımın tüm futbolcularını oyunun sonunda tribüne davet eden taraftarlar ne kadar doğru yaptıysa, maçtan sonra sosyal medyada Jahovic'e yapılan eleştirilerin dozunu kaçırmaları ise o kadar yanlıştı. Evet Beşiktaş maçında olmayacak. Arkadaşlarından ve taraftarlardan özür dilediğine göre bu konu kapatılmalı. Artık uzatılmamalı.

GÖZTEPE'Yİ SEVİYOR

Gelelim altı vurgulanması gereken noktaya. Bugüne kadar kazanılan maçlara ve atılan gollere bakınca bu takımın golcüsü ve santraforu Adis Jahovic. Kaç maç böyle gitti. Ama son maçta ne oldu.
Gene başa döndük. Ghilas'ı oyuna alınca Jahovic kanada, Ghilas ortaya. Siz kendinizi onun yerine koyun. O da kontrol edemediği sinirlerini dizginleyemeyip ısrarlı itirazlarını sürdürdü. Keşke herşeye karşın yapmasaydı. Ama hiç kimsenin ona hain deme hakkı yok. Karakteri belli ve Göztepe'yi çok seviyor. Değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA