• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ustalar kazandı FETHİ YURTTAŞ

Ustalar kazandı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.11.2017, 00:00

Göztepe fırtına gibi başladı ama gol bulamadı. Buna karşılık Beşiktaş ilk atağında gole ulaştı. Aradaki fark işte burada.
Koşmak mı, doğru koşmak mı? Göztepe baştan sona daha çok koştu. Ancak yakaladığı pozisyonlarda sonuç alamadı.
Beşiktaş ise usta ama yorgun ayaklarıyla topu koşturdu. Gol atmayı bildi. Neticede Beşiktaş kazandı. Göztepe için bu maçı kaybetmek çok büyük sıkıntı değil. Ancak kredi azalıyor. Bundan sonra daha dikkatli oynamak gerekir. Kolay gol yiyor defans.
Bakınca hak veriyoruz. Son haftalarda sürekli sakatlıklar yaşandı. Ancak her zamanki çıkarken kaptırılan toplar bir türlü azalmıyor.
Çok koşarak kapatmaya çalışıyorlar. Tabii Beşiktaş'ın usta ayakları böyle hataları affetmiyor.
Bu arada bu yıl çok övgü alan Sabri zaman zaman istediği yerde. Soldan korner atmaya gittiği sırada geriye dönmekte gecikti.
İlk gol boşalttığı bölgeden geldi. Cesaretine evet, ama canı ne isterse onu yapmamalı.

JAHOVİC'İ ÇOK ARADIK

Son anda Scarione de olmayınca oyun düzeni çok değişti Göztepe'nin. Hızlı oyuncularıyla zaman zaman siyah-beyazlı oyuncuları zor durumlara soktular. Ne var ki İleride Jahovic'i çok aradılar. Dilerim bundan sonra aynı sıkıntılar yaşanmaz. Milli maçlar nedeniyle verilen arada yaralar sarılır. İki hafta sonra daha başarılı günler geri gelir. İlk yarıdan bir not vereyim. 24'te Göztepe'nin attığı korner sayısı altı idi. O sırada Beşiktaş hiç korner atmamıştı. Sonuç alınamadı.

GARİP KARARLAR VE HAKEM

Hakemler için ne söylenir bilmiyorum.
Faul bile verilmeyen pozisyonda kırmızı kart sonradan geliyor. Atiba'nın Traore'yi çekişi net penaltı. Ama hakem var da VAR yok.
Beklenenden iyi giriş yapıldı. Ancak son üç haftada 8 puan kaybedildi. Toparlanmak gerek. Taraftarın rolünde gerileme olmadı.
Yenilgilere karşın destek sürdü. Bravo. Görev yeniden futbolcularda. Dünkü maçta ilk kez Gouffran ve son dakikalada oyuna giren Doğanay iyi olacak gibi göründü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA