• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altay şahlandı NEVZAT GÜZELIRMAK

Altay şahlandı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2019, 00:00

Ümraniye'de Altay'ın futbol şovu vardı. Siyah-beyazlılar mükemmel oynadılar, Ümraniye'yi de, hakem Zorbay Küçük'ü de yendiler Süper Ligi'i VAR'la kurtardık, hakemlerin ayıplarını örtmeye çalışıyoruz da diğer liglerdeki takımlar bu hakemlerle Allah'a emanet.
Uzatma dakikasında çizgiyi geçmeyen topu gol sayan hakem Küçük az daha Altay'ın hakkı olan galibiyeti katledecekti ki Altay'ın, futbolundan bal akıtan 34 yaşındaki delikanlısı Portekizli Paixao, yine uzatmadaki füzesiyle hem rakibi, hem de hakemi mosmor etti. Bu galibiyet Altay'ın ligdeki silkinişi ve başarılar dizisini gerçekleştirebileceğinin göstergesiydi. Siyah-beyazlılar öyle nokta transferler yapmışlar ki bu takım ilk yarıda kurulabilmiş olsaydı Altay zirveye oynayabilir en azından playoff vizesi alırdı. Tavares defansın İbrahim'le birlikte emniyet kemeri olmuş. Hem kesiciliği var, hem de iyi top dağıtıyor. Orta sahaya alınan Yunanlı Tatos, mükemmel tekniğiyle ve serbest vuruşlardaki etkinliği, derinleme paslarıyla Altay'a çok katkı yapacak.
Altay, Putsila'dan da yararlanacak.

PAİXAO BU LİGE FAZLA

Ligde gol sayısını 14'e yükselterek Gol Krallığına koşan Paixao'un iki golü de birbirinden güzeldi, tek başına defansı dağıtışı da. Oğuzhan da iyi transfer. Kappel, sür'ati ve fırsatçılığıyla dünkü maçın kahramanları arasına girdi. Ümraniye'nin son adamı Appindangone'yi süratiyle geçerken kırmızı kart görmek zorunda bırakması ve rakibini 41 dakika 10 kişi mücadele durumuna sokması galibiyeti getiren önemli unsurlar arasındaydı. Altay, Fenerbahçe galibi bir takımı evinde yenerken tüm futbolcuların çorbada tuzu vardı. Genç kaleci Emre'nin iki süper kurtarışını, sağ kanattan ataklarıyla ilk golün asistini yapan, boş kaleden top çıkaran Yasin'in çok başarılı oyununu alkışlamadan geçmeyelim. Tabii Ümraniye'ye giderek 90 dakika destek veren Altay'lı taraftarları ne kadar övsek az.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA