• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Menemen yürüyor NEVZAT GÜZELIRMAK

Menemen yürüyor

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2016, 00:00

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in sporu ne kadar sevdiğini, Menemen'i TFF Birinci Lig'e çıkarmak için uzun yıllardır nasıl savaştığını yakından bilenlerdenim. Geçmişte tren basit hatalarla kaçtı ama, Menemenliler bu sezon şampiyonluk için kolkola girdiler.
Hedefe yürümek için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadı, Suat Kaya teknik direktörlüğe getirilip onun istediği ne kadar Süper Lig kariyerli, deneyimli futbolcu varsa transfe edildi. Gökhan Ünal, İbrahim Dağaşan, Erman Kılıç bir çırpıda sayıverdiklerimiz.
Daha neler var neler. Malzeme mükemmel iş iyi yemek çıkarmakta. Ligdeki ilk iki maç birer puanla geçildikten sonra, Tokatspor maçı son derece büyük önem taşıyordu.
Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüler ama ikinci yarı adeta tek kale oynayarak deneyimli ayaklarıyla ve de gençlerin büyük mücadelesiyle kazanmasını bildiler. İbrahim Dağaşan'ın iyi futbolunu alkışlarken, ikinci yarıda oyuna katılan Mustafa Şen ve Özkan Toprak'ın takıma canlılık getirdiklerini ve galibiyette önemli pay aldıklarını belirtelim. Tabii böylesine yeni kurulan bir kadronun ideal futbol oynaması için zamana ihtiyaç var ama puan yönünden de geri kalmamak şart. Bu nedenle Tokat 3 puanı stresi atıp bundan sonra daha iyi sonuçlar almak için bir doping oldu. İnanıyorum ki Menemen Belediyespor maratonun sonunda bizlere şampiyonluk sevinci yaşatabilir.
Dileğimiz bu. Tabii seyircinin desteği başarı yolunda çok büyük önem taşıyor.
Gerek Menemen'deki maçlarda gerekse deplasmanlarda organizasyonlar yaparak destek sıcak tutulmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA