• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe 2. yarıda coştu NEVZAT GÜZELIRMAK

Göztepe 2. yarıda coştu

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2016, 00:00

Göztepe, Manisa 19 Mayıs Stadında binlerce seyircisinin desteğine rağmen ilk 45 dakikada ligde şampiyonluğu, dolayısiyle Süper Ligi hedefleyen bir görüntü çizemedi.
Tayfur sağdan yaptığı bindirmelerde beklenen etkiyi yaratamazken sarı-kırmızılı takımın gol beklediği Jahovic top alamadığı için kendini gösteremedi.
Gökhan da öyle.
Halil Akbunar'ın çalışkanlığı ve skor üretme çabasına diğer oyuncular katkı koyamadı. Halil getirdiği topları iyi dağıtabilse her maçta Göztepe'yi sırtlayan isim olur. Böylesine zengin kadrodan insan iyi futbol ve parlak skorlar bekliyor. Manisaspor ise hafta içi moralsizliğine karşın kapasitesinin elverdiği ölçüde iyi mücadele ederek ayakta kalmasını bildi. Savunma yerinde müdahalelerle ilk yarıda Göztepe'ye gol imkanı tanımazken, Eneramo ev sahibi siyah-beyazlılar için kazanç olarak göründü". Eğer maç eleştirisini tek devrelik yapsaydım bunları yazacaktım ama ikinci yarıda öyle bir Göztepe izledik ki tüm olumsuzlukları sildi süpürdü, muhteşem futboluyla farka giderek liderlik koltuğuna oturmasını bildi.
Halil, Halil, Halil...İlk 45'in göze çarpan delikanlısı maçın tereddütsüz yıldızıydı, harika bir şutla gol perdesini araladı, bu gol Manisaspor'un da direncini kırdı. Sonra solbek Leo ayağının içiyle galibiyeti sigortalayan ikinci gole imzasını attı. Jahovic durur mu ?
Büyük fedakarlıklarla transfer edilen bu golcü ne kadar büyük bir silah olduğunun müjdesini 3. golde klasını konuştururken verdi. Deplasmanlarda alınan sonuçlar takımları şampiyonluğa götürür. Bu nedenle Göz-Göz'lerin Manisa zaferi lig maratonunda son derece önemli bir artı olacaktır. Manisaspor için de söylenecek şu: Bir an önce kendilerini toparlamalılar, sorunları çözmeye çalışmalılar. Aksi halde ligde sıkıntı doğar ki, yıldız futbolcuların doğduğu bu futbol kentinin bu problemleri yaşamaya devam etmesini hiç istemeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA