Maç Sonuçları

Fenerbahçe'de Simon Falette şoku!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadelenin 7. dakikasında sarı-lacivertli takımın yeni transferi Simon Falette talihsiz bir sakatlık yaşadı. Gineli stoper oyuna devam edemedi ve sedyeyle saha kenarına alındı. Sakatlanarak oyundan çıkan Simon Falette'nin yumuşak dokusunda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtılma tespit edildi İşte detaylar...

Giriş: 03 Mart 2020, Salı 20:44 Güncelleme: 03 Mart 2020, Salı 23:13

Fenerbahçe'de Simon Falette şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor deplasmanına çıktı. Zorlu maça ilk 11'de başlayan Fenerbahçe'nin Gineli stoperi talihsiz bir sakatlık yaşadı. Simon Falette, karşılaşmanın 7. dakikasında Jose Sosa ile çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından arka adalesini tutan 28 yaşındaki futbolcu sedyeyle saha kenarına geldi. Fenerbahçe sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Simon Falette için ambulans istendi ve sahadan bu şekilde ayrıldı.

EN AZ 3 HAFTA YOK!

Sakatlanarak oyundan çıkan Simon Falette'in son durumu belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fransız futbolcuda yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtılma tespit edildi. Falette'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.