Maç Sonuçları

Kupada heyecan fırtınası!

A Spor’daki kura çekiminde nefesler kesildi. Galatasaray, geçen sezon elendiği Alanya ile eşleşti. Fenerbahçe ise son lig şampiyonu Başakşehir ile kapışacak. Beşiktaş, kupayı 2016-17'de kazanan Konya'ya konuk olacak. Sivas, Antalya'yı ağırlayacak. Çeyrek finaller 9, 10 ve 11 Şubat'ta, yarı finaller 16, 17 veya 18 Mart'ta olacak.

Giriş: 16 Ocak 2021, Cumartesi 06:50
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. A Spor'dan canlı olarak yayımlanan büyük heyecana Covid-19 tedbirleri kapsamında kulüp temsilcileri katılamadı. Nefes kesen kura çekimi, TFF yöneticisi Hamit Altıntop ile A ve Ümit Milli Takım Oyuncu İzleme Antrenörü Hami Mandıralı tarafından gerçekleştirildi. İki tur da tek maç eliminasyon usulüne göre oynanacak. Kurada küçük numarayı çeken takımlar, maçları kendi sahasında oynayacak.

TEK MAÇ ELEME USULÜNE GÖRE OYNANACAK

Kupayı 18 kez ile en çok kazanan kulüp G.Saray, geçen sezon elendiği Alanya ile yine çeyrek finalde eşleşti. Fenerbahçe ise son lig şampiyonu Başakşehir'i ağırlayacak. Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı 2016-17 sezonunda tarihinde ilk kez kazanan Konya'ya konuk olacak. Anadolu'nun iki güçlü temsilcisi Sivas ile Antalya da yarı final için mücadele verecek. Rakiplerini eleyecek takımların yarı finalde karşılaşacağı ekipler de belli oldu. Sivas-Antalya galibi, GalatasarayAlanya kazananı ile eşleşecek. Konyaspor-Beşiktaş ile Fenerbahçe-Başakşehir'den tur atlayanlar yarı finalde kapışacak.