SON DAKİKA

İsmail Küçükkaya ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu arasında gizli haberleşme yöntemi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki ortak canlı yayında İsmail Küçükkaya ile İmamoğlu’nun haberleşme yöntemi dikkatlerden kaçmadı. İmamoğlu’nun öksürdüğü an CHP yandaşı Küçükkaya, Binali Yıldırım’ın konuşmasını keserek, İmamoğlu’na söz verdi.

Geçtiğimiz Pazar akşamı AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı arasındaki ortak canlı yayındaki skandallar zinciri giderek büyüyor. Sözde tarafsız CHP yandaşı İsmail Küçükkaya, İmamoğlu'nun ayağına giderek Taksim'deki The Marmara otelindeki gizli görüşme Türkiye'nin gündemindeki yerini koruyor. A Haber'in yayınladığı görüntülerde CHP adayı ile Küçükkaya'nın The Marmara Oteli'ndeki bir odada 46 dakika başbaşa görüştüğü ortaya çıktı.

İMAMOĞLU'NUN ÖKSÜRDÜĞÜ AN YILDIRIM'IN SÖZÜ KESİLİYOR
Ortak canlı yayın öncesi buluşan ve soruları İmamoğlu'na veren CHP yandaşı Küçükkaya ile İmamoğlu arasında dikkat çeken bir an da yeniden gündeme geldi. Ortak canlı yayınında "İstanbul'da suya yapılan yüzde 40 indirim"konusuyla ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Bizim önerdiğimiz indirim tarzı kabul gördü. Ve Meclis'ten öyle çıktı. Nasıl çıktı, nüfusu daha fazla olanlar daha az su parası ödeyecek." dedi.

Yıldırım henüz cümlesini tamamlamadan, moderatör İsmail Küçükkaya, önce öksürdü ardından İmamoğlu ile göz göze geldi. Küçükkaya da Yıldırım'ın konuşmasını aniden keserek İmamoğlu'na sözü verdi.

AK PARTİ DE SKANDALA DİKKAT ÇEKTİ
Özel bir televizyon kanalına konuşan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal, "Bazı köşe yazarları yazıp çiziyorlar, "Hem Binali Bey'in performansı iyiydi diyorsunuz hem de şu oldu bu oldu" diye yazıyorlar. Biz canlı yayında olanları konuşmuyoruz buradaki ahlaki durumu konuşuyoruz. Görüntülere bakıyorsunuz Ekrem İmamoğlu öksürüyor İsmail Küçükkaya'nın dikkatini çekiyor vs biz bunlarla ilgilenmiyoruz yayında Sayın Binali Yıldırım'ın performansı da kendine güveni de konulara hakimiyeti de yılların getirdiği devlet adamlığı perspektifi de gayet iyiydi." diye konuştu.