SON DAKİKA

Meral Akşener özerklik isteyen HDP'liyi savundu

Yaptığı haberlerle sürekli algı operasyonlarına imza atan FOX adı gibi başka bir kurnazlığa daha imza atmak istedi. Terör destekçisi HDP ile AK Parti'yi yan yana getirerek haber yaptı. Üstelik bu haberi de Meral Akşener üzerinden kurguladı nasıl mı? Detayları haberimizde...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir televizyon programında kayyum atamalarını eleştirerek "Batman belediye başkanı hendek kazdırmayan tek belediye başkanıydı. İlk kayyum atanan o oldu." diyerek sahip çıktı. Ancak gerçek Akşenir'in anlattığı gibi değildi. HDP'li eski Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir sözde 'özerklik' ilan edilmesine destek veren bir açıklama yapmıştı. Özdemir, beraberinde 54 şüpheli ile sözde "öz yönetim" ilan ettikleri gerekçesiyle "devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Tüm bu yaşananları görmezden gelen FOX TV, Akşener üzerinden yine yeni bir algı operasyonuna soyundu ve Terör destekçisi HDP ile AK Parti'yi yan yana getirerek haber yaptı.