• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İftihar listesi HAKAN URGANCI

İftihar listesi

hakan.urganci@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.04.2018, 00:00

İnsan sadece evlatlarıyla değil, dostlarıyla da iftihar etmek ister. Benim böyle imkanım ziyadesiyle oluyor çok şükür...
Ses Kardeşim 'Füsyollarda' blogunun sahibi, içmimar/ gezgin dostum Füsun Canbay'ın son projesi için 'Çayın taşı ile çayın kuşunu vurmuş' da diyebiliriz. Zaten gezen bir insanın, bu gezilerini sosyal bir faydaya dönüştürmesi mükemmel oldu. Eşi (spikerlikten yeni emekli olan) kardeşim Murat Can Canbay'ın da desteğini alan Füsun, pembe bir VW minibüs ile görmeyen çocukların sevgilisi olmaya aday bugünlerde... Bu minibüse kurdukları ses teçhizatı ile köyleri gezen karı koca, ellerindeki çocuk kitaplarını çocukların seslendirmesini sağlıyor. Böylece gören çocuklarla görmeyen kardeşleri arasında bir ses köprüsü oluşturuyorlar. Bu projenin ileride bir belgesel olacağını da umuyorum.
Ne de olsa Murat gibi bir üstad da bu projenin demirbaşı... Siz de 'Ses Kardeşim'in facebook ve instagram sayfalarını beğenerek destek vermeye başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra kitap seslendirebilir ya da bu harika girişime nakdi veya ayni yardımda bulunabilirsiniz.
Eğer ekibin Ulamış köyündeki icraatından görüntüler izlemek isterseniz 'Ses Kardeşim' yazıp Yotube'a bir göz atın.

Evrim Kadıoğlu

İletişim sınıflarımdan eski bir öğrencim, deri mühendisi Evrim Kadıoğlu, sektördeki tecrübesini geliştirmek adına çıktığı yolculukta, kendisini İngiltere'de bulanlardan... Ünlü bir dünya markası için mühendis olarak çalışan Evrim, meslektaşı Gülfidan Uzunlar ile birlikte dünya çapında bir başarıya imza attı. Fotolüminesan Deri adını verdikleri buluşla, fosforlu deri üreten ikili, dünya deri sektörünü nasıl domine edecek, sektörde ülkemizin ismini nasıl duyuracak, şimdiden merak ve gururla bekliyorum. Bu vesileyle, Mayıs ayında İngiltere'de dünya evine girecek arkadaşımı şimdiden kutluyorum. Geleceğin, ürettiğin deri ürün kadar ışıltılı, aydınlık olsun.

Aşka Kaçış

Ayşın Ceyhan, ikisi zayıflama üzerine olmak üzere 7 kitap sahibi olan bir arkadaşım. Ayşın, yazma işine aşık, azimli biri. Bu mesleğe saygısını da her fırsatta dile getiriyor. Son kitabı 'Aşka Kaçış', Hayy Yayınları etiketiyle piyasaya sürüldü.
Aşkta ihanete uğrayan kahramanımız, kendisini bulmak için çıktığı bir yolculukta, gerçek aşkı buluyor. Hem de daha havadayken ayakları yerden kesiliveriyor. Yazar, kendi Kanada yaşamından izlenimlerini, bu kitapta detaylarıyla kahramanına yaşatıyor.
Çok merak edilen, Kanada'da gurbetçi yaşamının nasıl olduğunu, heyecanlı bir aşkın fonunda okumak isteyenlere tavsiye olunur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA