• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Berabere bitse yazık olurdu ALİ GÜLTİKEN

Berabere bitse yazık olurdu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2021, 00:00

Marifet iltifata tabidir cümlesini önce bir Konyaspor adına söyleyelim. Beşiktaş gibi bir takımı 90 dakika boyunca oyundan hiç kopmadan baskı altına almaya çalışmak kolay değil. Konyaspor maç içerisinde ortaya koyduğu performansla tesadüfen ligin ikincilik pozisyonunda olmadığının altını bir kez daha çizdi. Maçı kazanma adına çok zorladı. Fakat pozisyon zenginliğine baktığımızda Beşiktaş'ın Konyaspor'a göre çok daha fazla net pozisyonu var. Oğuzhan'ın, Batshuayi'nin, Ghezzal'ın pozisyonları az pozisyonlar değildi. Ama top çizgiyi geçmeyince kadere razı olmaktan başka bir şey elden gelmiyor.

BESİKTAS İYİ OYNADI

Aslında oyun olarak çok güzel maç oldu. Birbirini zorlayan, herkesin birbirinin ensesinde dolaştığı, etkili ayaklara önlem almaya çalıştığı bir maç izledik. Özellikle Ghezzal'a, Josef'e, Larin'e karşı alınan bire bir önlemler de Konyaspor adına karşılığını buldu. Bu maçın beraberlikle bitmesi iki tarafı da mutlu etmezdi. Konyaspor'un kazanması onlar adına yeni bir heyecan dalgasına da yol açtı. Beşiktaş kazanabilseydi sezonun ikinci yarısına yeniden "acaba zirveye doğru daha fazla yaklaşabilir miyiz?" heyecanını da beraberinde getirecekti. Ama son dakikalarda gelen gol ilk yarının bitimi ile birlikte bu heyecanı da Konya'da bıraktı.

BU TÜR KAZALARA YER YOK

Son üç maçta alınan 7 puanın getirmiş olduğu heyecan beraberinde bir takım motivasyonları da Konya'ya getirmişti. Sahadaki oyun da bunu inkar etmedi. Ama özellikle böyle dönüş yapmaya çalıştığınız dönemlerde bu tür kazalara yer yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARIN DİĞER YAZILARI Tüm Yazıları
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA