• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2024, 00:00
KOÇ: İş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Acele etmeden sabırlı davranırsanız kazanan hep sizi olacaksınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi ne şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.
Ciddi bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeler sizi bekliyor.

İKİZLER: Bazı kararlarınızı ertelemeyin. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak uğruna taviz vermekte istemiyorsunuz. Enerjinizi dağıtmaktan vazgeçmelisiniz. Baş ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ: Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Daha samimi olmalısınız.

ASLAN: Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.

BAŞAK: Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Yapacağınız değişimlerde yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir.

TERAZİ: Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. İş hayatınızda kariyerli kişilerden alacağınız destek ile başarılı bir dönem geçireceksiniz.

AKREP: İş imkanlarınız daha da çoğalacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Aşk konusunda hemen karar vermemeli ve kendinize zaman tanımalısınız. Mutlu bir dönem başlıyor.

YAY: Engellerden nefret etmenize rağmen sözel olarak kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için çevrenize çok çabuk kırılabiliyorsunuz.
İçinizde birçok kimsede olmayan saklı bir enerji var. Birlikte olduğunuz kişiler coşuyor.

OĞLAK: Maddi durumunuz iyi görülüyor. Yeni tanışacağınız kişilerin çevresel faktörlerinden beklenmedik bir şans kapınızı çalabilir. İlişkilerinizi doğru alanlarda kullanmanız gerekiyor. Enerjinizi yükseltmek için moralinizi bozmayın.

KOVA: Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza gelenler orijinal ve yaratıcı. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tezatlara aldırdığınız yok. Bugün duygusal yönlerinizle akılcılığınızı kombine kullanacak ve başarılı olacaksınız.

BALIK: Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi arttırmak ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmamalısınız. Tepkisel olmayın.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.