HAYATIN İÇİNDEN

İzmirliler çocuklar için el ele verdi

Giriş tarihi : 14.12.2009, Pazartesi 18:37 Güncelleme : 15.12.2009, Salı 11:58 Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin düzenlediği kampanya ile okullarda bilim, sanat ve müzik atölyeleri açılacak

İzmir'in önde gelen isimleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin "Yaratıcı Çocuklarımız İçin El Ele" çalışmasına destek verdi. Düzenlenen kampanya ile okullara eksik olan bilim, sanat ve müzik atölyeleri kurulacak.
Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin farkındalık yaratıp dezavantajlı okulların ve çocukların ihtiyaçları karşılamak için başlattığı "Eller" kampanyasına İzmir'in önde gelen kanaat önderleri destek verdi. Yeni Asır'ın da desteklediği kampanya ile İzmir'de okulların eksik olan bilim, sanat ve müzik atölyelerinin tamamlanması hedefleniyor. İzmir Ticaret Borsası ve Vadeli İşlemler Opsiyon Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi, Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Cemal Elmasoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, derneğin İstanbul temsilcileri Didem Çapa ve Demet Sabancı Çetindoğan ile destekçilerden Siren Ertan Çarmıklı kampanya tişörtlerini giyerek "çocuklar için el ele verelim" çağrısında bulundu.

YENİ YIL AĞACI SÜSLENECEK
Kampanya, bugün saat 12.00'de Konak Pier Alışveriş Merkezi'nde Yüzde 100 Cafe ve Restoran'da kurulacak özel yeni yıl ağacının öğrenciler tarafından süslenmesiyle başlayacak. Kampanyanın proje koordinasyonunu gerçekleştiren Pro-Fest Proje ve Organizasyon kurucuları Sinem Özusta ile Nükhet Serinyel, "Eller" kampanyasının tanıtım toplantısı olarak da gerçekleşecek etkinlikte, çocukların yeni yılda isteklerini ağacın üzerine asacağını belirtti. Çocukların isteklerinin yeni yıl ağacında bir ay boyunca asılı kalacağını belirten Yaratıcı Çocuklar Derneği İzmir Temsilcisi Arzu Yıldırım, herkesin desteklerini beklediklerini, dileyen vatandaşların da çocukların isteklerinin karşılanmasına katkı koyabileceğini belirtti.

Yılbaşı kermesi yapılacak
Kampanyanın ana etkinliği ise, Heraeus Tokmak'ın ana sponsorluğunda 22 Aralık saat 17.30'da Konak Pier Alışveriş Merkezi'nde Yüzde 100 Cafe Restoran'da yapılacak yılbaşı kermesi olacak. Kermesten elde edilen gelir, öğrenciler ve okullar için harcanacak. Arzu Yıldırık, projenin hayata geçmesi için destek veren tüm sponsorlara teşekkür etti.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan YENİ ASIR veya yeniasir.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.






Kent Haberleri | Ekonomi | Politika | Yerel Politika | Dış Haberler | Hayatın İçinden | Üçüncü Sayfa | Yazarlar | Spor | Sarmaşık
Alışveriş | İnsan Kaynakları | Künye | Reklam | Bize Ulaşın | Anasayfa