İzmir Fuarı'nda kurduğu stantta ziyaretçilerin hoşça vakit geçirmesini sağlayan Yeni Asır'ın bugünkü konukları Faruk Demir, Ahmet Selçuk İlkan ve Hülya Şenkul olacak
Türkiye'nin ilk fuarı İzmir Enternasyonel Fuarı'nda, Türkiye'nin en eski gazetesi Yeni Asır'ın standı hem ünlü konukları ağırlıyor hem de ziyaretçilerin hoşça vakit geçirmesini sağlıyor. Dün sevilen şarkıcı Gülçin'i ağırlayan Yeni Asır standında bugün hem müzik hem şiir dolu bir gün yaşanacak. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Birliği (MESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Demir ile yönetim kurulu üyeleri ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ve hit şarkıların söz yazarı olan Hülya Şenkul bugün Yeni Asır Standı'nda fuar ziyaretçileriyle buluşacak.
İZMİR'İN TANITIMI
Fuarın çekim merkezi haline gelen Yeni Asır standı dün yine ziyaretçi akınına uğradı. Şarkıcı Gülçin, birbirinden güzel eserleri seslendirirken kendisine eşlik eden ziyaretçiler unutamayacakları bir gece yaşadı. İzmir'in sevilen şarkıcı şovmenlerinden Mikrop'un konuğu olan Gülçin, stanttaki coşkunun, fuarın ana teması olan enerji ile son derece uyumlu olduğunu söyledi. Turkuaz City sanatçısı Koray da birbirinden güzel parçalarla standa renk kattı. Stantta düzenlenen yarışmalara katılan ziyaretçiler ise tanınmış markalardan sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Çığlık yarışması, sandalye kapmaca, dans ve balon ile şarkı yarışmaları katılanlar kadar izleyicelerin de hoşça vakit geçirmesine neden oldu.
Fuardan gerçekleşen canlı yayınlarda ünlü konukları ağırlayan Yeni Asır TV'de Hikmet Öztürk'ün konuğu Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu oldu. Yeni Asır Yazı İşleri Müdürü Nevzat Dönmez'in "Fuar Söyleşileri" isimli programına ise dün Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan konuk oldu. Tartan, "İzmir'in gülen yüzü" olarak nitelendirdiği Konak'ta gerçekleştirilen çalışmaları anlattı, projelerini izleyicilerle paylaştı. Özellikle butik müzeler üzerinde duran Tartan, uluslararası arenada Konak'ın tanıtımının İzmir'in tanıtımı olduğunu söyledi.
Öte yandan Yeni Asır'ın Basmane, Montrö, Lozan, Kahramanlar kapılarındaki küçük stantlarında ise bir sonraki günün Yeni Asır Gazetesi'ni alan ziyaretçilere çanta içinde kalem seti hediye edildi. Yeni Asır standında gazeteye abone olan okurlara Sofra kitabı, dünya klasikleri seti ya da National Geography VCD seti veriliyor.
Fuar 3 No'lu holdeki Yeni Asır ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliğinde gerçekleşen "115 Yıla Tanıklık Eden Manşetler" sergisi de fuar süresince ziyaratçilerini ağırlamaya devam edecek.
Filiz Özkol ile astroloji sohbetleri
79. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kaskatlı havuzun arkasındaki Yeni Asır standı yine birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. Saat 18.00-19.30 arası Yeni Asır standını ziyaret edenler Filiz Özkol ile astroloji sohbetlerine katılabilecek. Sevilen şovmen Mikrop, Yeni Asır standında saat 20.45'te halk müziği sanatçısı olan Türkiye Musiki Eserleri Sahipleri Birliği (MESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Demir ile yönetim kurulu üyeleri ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ve şiir, şarkı, öykü çalışmalarına aralıksız sürdüren Hülya Şenkul'u ağırlayacak.
Başkan Gürün Yeni Asır TV'de
Yeni Asır TV, başkanları ağırlamaya bu akşam da devam edecek. Hikmet Öztürk'ün saat 18.30'da fuardan canlı olarak yayınlanacak programına Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün konuk olacak.
