• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

İstanbul'dan haberler getirdim

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2009, 00:00
Çok mutluyum İzmir'deyim. Geçen hafta istanbul'da iken vakit buldukça Ortaköy'e geçtim. Malum Lavanta'nın bir kolu olan Fatoş Çırpıcı'yı görmek için. Bu arada Neslihan Yargıcı İstanbul Lavanta'ya işletme müdürü oldu. Fatoş da güzel restorana orjinal ve yeni bir hava kattı. Gittiğimde Lavanta tıka basa doluydu. Gelenlerin arasında benim çok sevdiğim Gönül Yazar da vardı. Oturduk, bir sohbet bir sohbet. "Sabah eşofmanlarla evden fırladım, köpeğimle buraya geldim, harika burası ama haftaya İzmir'de Alsancak'tayım artık programlarımı sen hazırla benim için Çiço" dedi. Bu arada Gönül, hayranları tarafından fotoğraf çektirme taarruzuna uğradı. Lavanta'da oturuken çok güzel müzik sesi geliyordu. Emre Altuğ, Esma Sultan Yalısı'nın önünde bayanların ağırlıkta olduğu hayranlarına konser veriyordu. O tarafa yürüdük, Kuzey'in babası sanatçının yüzünden mutluluk fışkırıyordu. Allah analı babalı büyütsün Kuzey bebeği. Çağla ve Emre çifitine mutluluklar diliyorum. Kadın hastalıklarının tedavisi yararına verilen açıkhava konserinde dekor, muhteşem Boğaz manzarısıydı. Hanımların hepsi pempe şapka ve bayraklarla süslenmişti. Keşke hep böyle aktiviteler yapsak.

Hıncal abim çok haklı

Canım Hıncal abim... Geçen hafta sabah sabah Selma'm (Türkeş) aradı. Okudun mu? Hıncal Bey seni yazmış. Ne yazdığını bile sormadan fırladım bir Sabah gazetesi aldım. Heyecandan titriyordum. Yazıyı okuduktan sonra heyacanım yerini mutluluğa bıraktı. Hıncal abim bizim Tıpatıp Show'un yakın takipçisidir. Çok zevk alarak ve eğlenerek seyreder şovumuzu her seferinde. Bu arada tenkidini tebriğini esirgemez bende dikkatle dinlerim. Zira 'Show Businiess'ı en iyi bilen kişilerden biridir kendisi. Sevgili Muazzez Abacı, ikimizin de çok sevip saydığı bir santçıdır, "Duayen"dir. Bence geçen haftaki sahneler basında ve televizyonda yer almamlıydı. Gece hayatında neler oluyor neler? Ama bir Abacı bu olayların malzemesi olmamalıdır. Hıncal abim de gelişen tüm olayları yıllardır benden izlediği Abacı tiplemesi ile bağdaştırmış ve hicvetmiş ki Muazzez Hanım da kahkalarla güler benim yaptığım sova bence de öyle kapanmalıydı. Sağol Hıncal abi her zaman seni ayakta alkışlarım...

Alsancak'ın yeni gözdesi
Çeşme Yıldız Burnu'na giden herkes ağzına kadar dolu Rouge'u iyi bilir. İzmir gençliğinin çok rağbet ettiği, işletmeciliğini Murat Alp İskender, Ümit Özgünter'in yaptığı bir mekandır. Şimdi de Rouge, kışlık mekanını İzmirlilere hediye etti. Alsancak'ta çok şık bir mekan açtılar. Bu arada gecenin devamı için Rocks klübünü de ihmal etmediler. İzmir gençliğinin yeni "in" mekanına da iyi sezonlar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA