• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

En sevdiğim Ajda en sevdiği İzmir'de

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.05.2011, 00:00
Benim canım arkadaşım Ajda'm bugün İzmir'de. İzmir'in şık hanımları ile buluşuyor ve bu çok sevdiği şehirde tasarımlarını yaptığı birbirinden güzel minik yaz koleksiyonunu sunuyor. Dünyaca ünlü Twist firması ile birlikte gerçekleştirdiği bu tasarımları görmek için bugün, 13.00'te satışa sunacak olan Alsancak Twist Mağazası'nda İzmir'in elitleri dahil tüm modaseverleri görmek mümkün olacak, şüphesiz. Bu arada Mersin, İstanbul, Adana gibi büyük illerimizden sonra en sevdiğim dediği İzmir için çok ama çok heyecanlı olduğunu belirten dünya guzeli dostum, inanın çok heyecanlı. Twist tanıtımları dışında Konya'dan Trabzon'a kadar birçok ilimizi kaplayan dev turnesine de start verecek Ajda'mın, dün balık restoranı ve sonrasında yaptığımız sohbette çocuklar gibi neşeli olduğunu gördüm. Ee hep derim pozitif ol sana her yerden döner. Canım arkadaşımın rakipsiz başarılarının devamını diliyorum.

Yalan haberler canımı sıkıyor
Sabah televizyonu şöyle zaplayınca iki program var ki, gazete haberleri kaynaklı magazin programı statüsünde sunuluyor. Biri Esin'in (Övet) arkadaşlarıyla sunduğu olağanüstü insancıl, sempatik bir havayla her şeyin konuşulduğu, su gibi akan; diğeri ise her an herkesin tetikte olması gereken, hafif kırıcı... Fransızca'da bir laf vardır, 'Esprit de Contraduction' yani zıtlıklar esprisi... Bazı kişiler hani söylenenlerin tersini, sevilenlerin tenkidini, her şeyin aksini yaparsak yazımız veya programımız tutar zihniyetindedir. Bence çok yanlış. Hani bu tersliğin arkasında durabiliyorsanız iyi ama bunu ortaya atıp konuğunuzu zor durumda bırakıyorsanız daha yanlış. Tabii ki bu benim fikrim, reyting için yanlışı ortaya atmak doğru olmayan bir gazetecilik yolu.
Daha önce de yanlış yazılan bir haberi bir kez daha düzeltmiştim, arkadaşlarım burada olmadıkları için gerçeği söylemek ihtiyacını hissettim. Bu kez de yine gazetelerimizden birinde yayınlanan canım arkadaşım Selma Türkeş hakkında yazılan yanlış bir haberi düzeltmek zorunluluğunu hissettim. Selma'mın o bahsettiğiniz Belçikalı arkadaşı uzun zamandır buralara gelmedi, gelmediği gibi Selma'mın eski eşi ve eşinin kadın arkadaşı ile de yemek yemedi. Manolya Onur, geçen hafta Antalya'da idi ondan evvelki haftalarda da Bodrum'a gitmedi, sezonu da açmadı. İşte doğru olan budur.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI