• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Kutlamaların finali Mykonos'ta

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.09.2013, 00:00
Başaran ailesi'nin özel jetiyle gittiğimiz Mykonos'ta yine Başaranların kendi yapımı yatlarında konakladık... Mykonos'ta her milletten insan hep eğleniyor hep mutlu

Her yılki gibi bu sene de sağolsunlar dostlarım bol bol hatırlattılar bu güzel günümü. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum gazetemiz aracılığı ile. Son toplantımız son gala gibi idi. Şu zamanda Bodrum'da başarılı bir emlakçı olan güzeller güzeli koreograf (çok başarılı şovlar yapmıştı beraber çalışmalarımızda) Selda'mın (Can) çocukluğunu bildiğim kuzeni Asena'nın (Yapıcı Özaydın) müdürlerinden olduğu Bodrum Ramada'da son noktayı koyduk kutlama zincirine. Yıllardır tanıyormuş gibi samimi olduğumuz bu tesisin sahipleri Beril- Hüseyin Başaran ve harika aileleri ile çok kaynaştık. Son derece candan, riya olmayan dostlukları ile kalbimi fethetti bu değerli aile. Süper gecede muhteşem suşi menüsü defalarca geldi masaya. Ardından gelen mantı (hiç böylesini tatmadım) ile başlayan ikinci bölüm menüyü tarif bile edemem. Servisi yemekleri kadar Güney Afrika asıllı sanatçıları da müziği de harika mekanın. O kadar iyi ki hanım sanatçı, caza ayrı bir hayranlığı olan Ajda dananamayıp sahneye fırladı ve 'Fly me to the moon'u seslendirdi, masalardaki hayret, mutluluk ve hayranlık bakışları altında.

ÖZEL JETLE YOLCULUK
Verdiğimiz kararla Başaran ailesi beni Mykonos tatiline davet etti. Çok sade bir aile oldukları için belki bana kızacaklar ama o süper jetleri ve süper yatlarını (ki kendi imalatları) yazmak zorunda hissettim kendimi. 1 saatte özel jetle uçtuk Mykonos'a. Acayip iyi bir karşılama ve 10 dakikada muhteşem yattaki muhteşem odamda (kamara diyemiyeceğim) buldum kendimi. Oranın en ünlü plajı, restoranı ve koyu Nammos'ta demirlenen teknede 4 süper gün geçirttiler. Akşamları daha evvel gezdiğim o otantik daracık Mykonos sokaklarında bol bol gezdik. Dalga sesleri ve görüntüleri arasında tabii bir balıkçı dekorasyonu içinde harika bir balık menüsü isterseniz, şef Andon eşliğinde Caprise Restoran'a mutlak gidin. Güzel bir kalabalık içinde iyi bir yemek ve de ardından iyi bir müzikle sabaha kadar dans etmek isterseniz 'İnterni' tam adres. Dolaşırken mutlak erkek gömlek, şort, pantalon vs erkek spor giyimi için Madiz Men'e mutlak uğrayın. Beril Başaran minik bir koleksiyon yaptı bana.

HERKES EĞLENDİ
Ama bence sadece Mykonos'ta değil dünya beach standardında hakiki beach olan 'Nammos Beach', kelimenin anlamı ile yıkılıyoooo... Sabahtan plaj olarak hizmette, öğlen başlıyor kapalı ve açık restoranında servis, 3'te müzikle hızlanıyor, 5'te masaların yanında ve üstünde oynamayan kimse yok, garsonlar dahil, ardından akşam yemeğine hazırlanıyor ardından akşam yemeğine hazırlanıyor buralar... Ceyla'nın (Aysal) yaşgününü unutamadım gece davetinde. Böyle bir DJ, böyle bir repertuvar inanın duymadım o kadar gezmeme rağmen. Herkes mi coşar, herkes mi mutludur... Epey Türk'ün eğlendiği bu beach'te günlerdir aynı masayı ayırtan bir grup vardı ki, anlatmadan geçemeyeceğim. Birbirinden efendi bir grup gencimizin her gün kasalarla şampanya getirtip şişeleri etrafa fışkıştarak eğlenmeleri tuhaf geldi. Burada önemli bir işletme var. Yürümeye zorlandığınız masalar arası servis sektörünün şarkı söyleyerek dans ederek işlerini başarıyla yapmaları apayrı bir başarı bence, diyorum ya apayrı bir sektör. Bu özelliklerin üzerine bir de fiyatların bizimkilerin yarısı hatta üçte biri olması her zamanki gibi şaşırttı hepimizi. Nammos'a gelelim, müziği, servisi, mutfağı, coskuşu ile bu dünyaca en iyisi Nammos'ta Ajda'mız imzasını attı. Türkü, Rumu, Arabı, Fransızı... ayakta alkışladı Ajda'yı. DJ (sadece Ajda ve Tarkan çalıyor) Ajda'nın şarkısına girince Nammos Beach inledi, böyle başladı Ajda coşkusu telefonlar, kameralar, alkış, çığlıklar... Gözlerimizi yaşarttı yine Ajda'm.
Uzun bir kutlama zincirini, Mykonos'u sizlerle paylaştm, hepinize benimle bu anıları yaşadığınız için çok teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA