• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hareketli bir gün bizleri bekliyor FİLİZ ÖZKOL

Hareketli bir gün bizleri bekliyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün oldukça hareketliyiz. Hızlı düşünüp çabuk davranacağımız için, birçok fırsatı anında değerlendiriyoruz. Kafamız son derece işlek ve çözülmesi en güç problemleri bile anında çözebiliyoruz. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. Birçok organizasyon çalışmasının altına imza atabiliriz. Duygusal yönlerimizi yaratıcılığımızla birleştirerek, kendimize yeni uğraşlar bulacağımız bir gün. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden konuşmamız mümkün.

BUGÜN DOĞANLAR:

Taviz vermekten hoşlanmazlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler.. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir.Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler.

KOÇ:
Büyük buluşmalar için, kendinizi güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz.
BOĞA:
Çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.
İKİZLER:
Bugün, paylaşım içinde olduğunuz kişilerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz.
YENGEÇ:
Duygularınızın yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan engeller yüzünden kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün, karşınıza yeni iş olanakları çıkabilir.
ASLAN:
Bugün dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Yaptığınız çalışmaya, yaratıcılığınızı aktararak kendinize özgü davranışlar sergiliyorsunuz.
BAŞAK:
İlişkilerinizde istediğiniz şartlar oluşacak. Bugün anlaşılmaya ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işte kullandığınız zaman başarınız artıyor. Güç birliğine ihtiyacınız var.
TERAZİ:
İş çevrenizde arkadaşlarınız, kendi işlerini de size yükleyebilirler. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı artırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşeceksiniz.
AKREP:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak kararlar alacak, akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz.
YAY:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz.
OĞLAK:
Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edeceksiniz. Sizden olumlu etkilenmeleri lehinize gelişiyor.
KOVA:
Ay'ın konumu, sizi bugün her zamankinden daha temkinli yapıyor. Ailenizin özgürce karar vermesi sizi olumlu etkilese de, bazı konularda karşıt düşünce içinde olacak ve duygularınızı belli edeceksiniz.
BALIK:
Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içindesiniz ve onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacak. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI