• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeniliklere açık olacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yeniliklere açık olacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün idealler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yeniliklere açık olacağız. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı artırmak amacı ile zevkli konulara odaklanacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız. Bıkmadan ve usanmadan araştırma çerçevemizi geniş tutmak isteyeceğiz. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken, sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek.

BUGÜN DOĞANLAR:
Liderlik vasıfları vardır ancak çevrelerine yön verecek bu özelliklerini kullanmak istemezler. Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler. Akıl ve sezgileri çok gelişmiş olduğu için, karşısındaki kişileri kolayca etkilemesini iyi bilirler. Sürekli yeni konulara ilgi duyarlar. Entelektüel ve çok yönlü kişilerdir. Güzel ve pahalı eşyalara düşkündürler. Maddesel kaygıları yüzünden, daima para ile duygusal bir bağlantıları vardır. Çevrelerini değiştirmekten hoşlanır ve idealleri uğruna savaş verirler. Ortak çalışma içinde bulundukları kişiler tarafından çok sevilirler. Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen, çoğu kez kişisel olaylarında onlara yaklaşmak kolay değildir.

KOÇ:
İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz.
BOĞA:
Para kazanmayı seviyorsunuz. Gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Gücünüzü ispat etmek için, mücadele etmekten zevk alıyorsunuz. İsteklerinizin ilgi görmesi hoşunuza gidiyor.
İKİZLER:
Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda kimseye güvenmiyorsunuz.
YENGEÇ:
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz.
ASLAN:
Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz.
BAŞAK:
İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekte haklısınız.
TERAZİ:
Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı yorumluyorsunuz. Kavrama yeteneğinizi doğru şekilde kullanacaksınız.
AKREP:
Maddi konularda genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Hayatınızda ani değişimlere hazır olmalısınız.
YAY:
Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız nedeni ile ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmıyorsunuz.
OĞLAK:
Bilinçaltınızın baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, sezgileriniz çok güçlü. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.
KOVA:
Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Beklentilerinizi artık gündeme getirmelisiniz.
BALIK:
Çalışma yaşantınızda alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji önemli olacak. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktiriyor olmanız sizi sıkabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA