• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün olacak FİLİZ ÖZKOL

Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar, gündeme gelecektir. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu. Devletlerarası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. İkili ilişkilerimizde duygusal konular gündem kazanacak ve ilişkimizi irdelemek isteyeceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeli ve hukuksal olaylarımıza dikkat etmeliyiz. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Kararlı ve mantıklı kişilerdir. Düşüncelerinde daima belli bir disiplin vardır. Araştırmacı yönlerini ortaya çıkaran çalışmalardan hoşlanırlar. Evlik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Geleneksel gibi görünebilirler fakat ilişkilerinde farklı bir renk ararlar. Gerçekleri olduğu gibi kabul eden bu kişilerle yaşam ilginçtir. Kinci değildirler fakat hatalar karşısında çabuk öfkelenirler. Duygularını rahat bir şekilde ifade ederler. Güzelliklere düşkündürler. Yaşamlarında konfor ve rahatın yeri büyüktür. Sorumluluk duyguları fazla gelişmiş olduğu için, yükleri oldukça ağırdır. Çocukluklarından itibaren görevlerinin altında ezilmiş olabilirler. Anıların önemi çok büyük olduğu için, evlerinde her türlü eşyanın bir hikayesi vardır. Çocuklarla arası iyi olmasına rağmen, onlarla aralarına belli bir mesafe koyarlar. Alışkanlıkların önemini bildikleri için, çevrelerindeki kişilerin de bu duyguya sahip olmalarını beklerler. İş yaşantılarında oldukça başarılıdırlar. Hırslı ve temkinli hareket ettikleri için hataları daima asgaridir. Yaşlılık yıllarında güvenli yaşamak isterler. Paralarının çoğunu gayri menkullere yatırırlar.

KOÇ:
İdeallerinizi gerçekleştirmek istemenize rağmen, bazı konularda sır olmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi saklayarak, beklemeyi tercih etmelisiniz.

BOĞA:

Bugün, satın alma ve alışveriş duygunuzda artış gözleniyor. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Partnerinizden de bu konuda destek bekliyorsunuz.

İKİZLER:
Partnerinizin düşüncelerini merak edebilirsiniz. Fakat bu konuda asla sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, çalışma yaşantınızda daha özgürce davranacak ve kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz.

YENGEÇ:

Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşebiliyorsunuz. Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda başarılısınız.

ASLAN:
Duygusal yaşantınızda heyecan verici bir gün. Yükselen coşkularınızın karşı taraftan kabul görmesi sizi daha da mutlu edecektir. Bugün, gireceğiniz ortamlarda çevrenize adeta bir ışık saçacaksınız.

BAŞAK:
İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz.

TERAZİ:
Hukuksal sorunları olanlar için olumlu gelişmeler gündemde. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz. İletişim konusunda başarılı yerlerdesiniz.

AKREP:
Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinizi geriye çekerek, isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil.

YAY:
Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakin düşünüp, olayları kısa sürede toparlamanızdır.

OĞLAK:

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Koşullarınızı yeniden düzenlemek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

KOVA:
Kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru kullanarak, istediğiniz başarıya yaklaşabilirsiniz. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir.

BALIK:
Baskı altında kaldığınız zaman, doğru bildiğiniz konularda bile hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizde çelişki yaratmaktan kaçınmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA