TFF 2.Lig 2.Grup'ta Göztepe'nin gözü Tepecik, kulağı ise Turgutluspor-Akhisarspor maçında olacak. Sarı-kırmızılı ekibin Play-Off'a çıkabilmesi için lider Akhisar'ın Turgutluspor'u yenmesini, Göz-Göz'ün de Tepecik deplasmanından üç puanla dönmesi gerekiyor. Göztepe'yi bu zorlu deplasmanında en az 3 bine yakın taraftarın destekleyeceği öğrenildi. İzmir'den 6 otobüs taraftarın İstanbul'a çıkarma yapacağı ifade edilirken rakamın daha da artabileceği açıklandı.
TRİBÜNLER DOLACAK
Bu arada Eskişehir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'den de 1'er otobüs taraftarın Tepecik maçına geleceği ve Göz-Göz'e destek vereceği bildirildi. Yalı Derneği Başkanı Zafer Sak, İstanbul'dan da maça gelecek taraftarlarla tribünleri dolduracaklarını söyledi. Sak ayrıca cumartesi gecesi İstanbul'da Beco's Restoran'da taraftar yemeği düzenleneceğini belirterek, "Bu maç gurbetteki Göztepelilerle bütünleşmemizi sağlayacak" diye konuştu.
BURAK HAKERLER
Kim bu Tahir?
Göztepe'de herkes İstanbulspor maçında bitime 11 dakika oyuna giren ve attığı golle tribünleri ayağa kaldıran Tahir'i konuşuyor. Sezon başında Süper Lig ekibi Sivasspor'un transfer etmek için büyük çaba sarfettiği ancak Göztepe'nin son anda profesyonel yaptığı genç futbolcu attığı golle taraftarların gönlünde taht kurmayı başardı. Göztepe'nin altyapısından yetişen ve bu sezon ilk kez kadroya alınan Tahir için Teknik Direktör Erol Azgın, "Çok yetenekli bir futbolcu. Tecrübesiz olduğu için bir türlü onu bundan önceki maçlarda oynatamadık. İstanbulspor maçında ilk fırsatta onu oyuna aldım. Ondan böyle bir çıkış bekliyordum. Yüzümü kara çıkarmadı" dedi.
