• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka’da isyan ! GÜRKAN ERTAÇ

Karşıyaka'da isyan !

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2010, 00:00
Kuruluşundan beri ilk kez küme düşme tehlikesiyle başbaşa kalan DYO KSK Bayan Voleybol Takımının yabancıları, menajerlerini de devreye sokarak rest çekti, "Bir hafta içinde 4 aydır ödenmeyen paralarımız verilmezse Konya Ereğli maçına çıkmayacak, çekip gideceğiz" dedi. Eğer ilk aşamada 32 bin TL para bulunmazsa Natalya ile Wendy bundan sonraki maçlara çıkmayacaklar. Zaten dar bir bütçeyle sezonu geçirmeye çalışan şube yönetimi, yabancı oyuncuların isyanı üzerine zor günler yaşamaya başladı. Önümüzdeki hafta İzmir'de Konya Ereğlispor'u 3-0 veya 3-1 yendiği taktirde büyük olasılıkla kurtuluşunu ilan edecek DYO Karşıyaka'da Onursal Başkan Selçuk Yaşar, Belediye Başkanı Cevat Durak ve KSK'nin yeni başkanı Coşkun Keskiner'den duruma el koymalarını ve ilk planda yabancıların alacağı 32 bin TL'nin ödenmesini sağlamalarını bekliyoruz. Diğer oyunculara da daha sonraki aylar için garanti verilirse sorun çözülür, DYO KSK'nin Türk voleybolunu renklendirmeye devam etmesi sağlanır.

ARKAS Kartal avlayacak
Aroma Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde normal sezonun son maçında pazar günü 17.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak Arkasspor'da hedef galibiyet. Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Ligi 4. bitireceğiz gibi gözüküyor. İyi başladığımız ligi arada kötü sonuçlar alsak da iyi bitirmek istiyoruz. Amacımız play-off" dedi. Federasyonun play-off sisteminin değişmesi konusunda kulüplere çağrı yaptığını hatırlatan Özden, değişikliğe itiraz eden kulüplerin olduğunu, eski play-off sisteminin süreceğini tahmin ettiğini söyledi. Arkas, büyük olasılıkla play-off'ta Halk Bankası ile eşleşecek.
Kulüpler, federasyondan önce Teledünya Kupası'nda Ziraat ile G.Saray arasındaki final maçlarının oynanmasını, play-off maçlarının daha sonraya alınmasını istediler. Federasyonun da bu isteği olumlu karşıladığına ilişkin haberler geliyor.

İzmir'de terfi şöleni var

Aroma Erkekler Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde play-off'a kalan Sivas 4 Eylül Belediyespor, Tofaş, Melikgazi Belediyespor ve Polis Akademisi yarın İzmir Atatürk Spor Salonu'nda başlayacak mücadelede ilk 2 sırayı alarak final grubuna yükselmeye çalışacak. Daha sonra yine 4 takım karşılaşacak ilk ikiye girenler 1.Lige yükselecek. Yarınki maçların programı şöyle: 17.00:TOFAŞ-Sivas 4 Eylül, 19.00: Melikgazi Belediye-Polis Akademisi. Pazar günü ise 13.00'te Melikgazi-Sivas 4 Eylül, 15.00'te de TOFAŞ-Polis Akademisi. 17.00'de de bu maçların ardından ARKAS-Beşiktaş Birinci Lig maçı var. Yani İzmir, voleybolun nabzının attığı kent olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI