• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eskisi yalan şimdiki sahi GÜRKAN ERTAÇ

Eskisi yalan şimdiki sahi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2010, 00:00
Voleybolda AROMA Erkekler Liginde normal sezonun tamamlanmasından sonra esas mücadele şimdi başlıyor. Tabii Klasman maçlarının önemsiz olduğunu söylemiyoruz ama play-off'ta başarı büyük kupaya açılan anahtar yol oluyor. Play-Off'ta 8 takım boy ölçüşüyor. Fenerbahçe, İst.B.Belediyesi, Ziraat, ARKAS, Halk Bankası, SGK, Maliye Milli Piyango ve G.Saray. İlk maçların ağırlık merkezi Ankara. ARKAS saat 17.30'da Halk Bank önünde terleyecek. İki takım arasındaki rövanş pazartesi günü İzmir'de. Eğer ARKAS bu iki maçta rakibinin işini bitiremezse salı günü İzmir'de 3.maç oynanacak ve tur atlayan belirlenecek. ARKAS tur atladığı taktirde yarı finalde büyük olasılıkla Maliye Milli Piyango'yu aşacak F.Bahçe ile eşleşecek. Bugün oynanacak diğer maçların programı: 15.30 Maliye Milli P.-F.Bahçe, 19.30 SGK-İst.B.B-, 17.30 G.Saray-Ziraat Bankası.

Haydi Sarı Sultanlar
Voleybol Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü finale kalan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Avrupa'nın tek namağlup takımı unvanıyla şampiyonluk için Fransa'nın Cannes kentine gidiyor. Sarı-Lacivertliler, dünyanın en iyi smaçörü Ekaterina Gamova'lı kadrolarıyla çok iddialı. 3 Nisan cumartesi günü ilk rakip ev sahibi RC Cannes. Kanaryalar kazandıkları taktirde pazar günü iki İtalyan ekibi Volley Bergamo-Asystel Novara'nın galibiyle final maçına çıkacak. Fransa ve civarında yaşayan Türkler, F.Bahçe'yi destek için yoğun hazırlıklar yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI