• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vur vur inlesin GÜRKAN ERTAÇ

Vur vur inlesin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2015, 00:00
Ege Ligi olarak adlandırdığımız Bayanlar İkinci Lig (A) Grubunda 2.perde bugün aralanıyor. Ligin ilk yarısını Salihli Belediyespor 29 puanla namağlup zirvede tamamlamış, 10 maçın tamamını kazanmıştı. Asrın Grup KSK 25 puanla 2.ci, Balıkesir Belediye 22 puanla 3.cü, ARKAS 20 puanla 4.cü, Seramiksan 20 puanla 5.ci, ROTA Koleji 18 puanla 6.sırada. Ara transferde ROTA Koleji büyük atılımla İvana Ostojiç, Alicia Szekeltova Sokolova gibi yabancı oyuncularla ve Fulya Coşar'la güçlendi, en azından play-off'u hedefledi. Balıkesir Belediye, Trabzon İd.Yurdu'ndan Aslıhan Sinanoğlu'nu transfer etti, Beşiktaş'la transfer köprüsü kuruldu, yeni takviyeler yakında. Diğer takımlar şu ana dek transfer yapmadı. Bakalım 2.devrede başarı basamaklarını hangi takımlar tırmanacak. Haftanın maçı 15.00'te Salihli B.-Balıkesir B.arasında. Diğer maçlar: 12.00 Asrın Grup KSK-Ant.B.Ş.Bel. 13.00: Yeşil Bayramiç-Seramiksan, 14.00: Esk.Anadolu Üni.-Işıkkent, ROTA'nın, TVF Lisesi maçı Mart'a kaldı. Haydi iyi smaçlar.

Arkas'ta Gökhan'a sürpriz parti

Arkas'ın altyapıdan yetişen başarılı oyuncusu Gökhan Gökgöz, 22 yaşına girdi. Atatürk Voleybol Salonu'nda yapılan antrenmanın bitiminde İdari Menajer Bülent Kandemir'in getirdiği pasta ile güzel bir sürpriz yaşayan Gökhan, takım arkadaşlarıyla birlikte pastanın üzerindeki mumları üfleyip yeni yaşını neşe içinde kutladı. Mavi-beyazlı voleybolcuların tek tek kutladığı Gökhan Gökgöz, "Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah başarılı ve bol kupalı bir yıl geçiririm" dedi.

Balspor hedefe yürüyecek

Erkekler İkinci Ligde İzmir'in güçlü sesi BalsporChokoliva pazar günü başlayacak ligin iknci devresinde ilk sınavını yarın saat 14.00'te Antalya Korkuteli deplasmanında verecek. İzmir'in ikinci temsilcisi TFL Altekma ise İzmir'de aynı saatte TOFAŞ ile karşılaşıyor. Diğer maçların programı şöyle: 14.00 Afyonkarahisar-Bigadiç Belediye, 14.00 Esk.Anadolu Üniv.-Seydişehir. BALSPOR 30 zirveyi koruyor ve en yakın takipçisi Afyonkarahisar'ı 4 puan geride bırakmış durumda. Bu takımla İzmir'de oynayacakları için de çok büyük avantaja sahipler.

Gençlerimizden zafer bekliyoruz

20 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımımız, Estonya'da Dünya Şampiyonası Avrupa elemeleri 1. turunda şampiyonluk için oynuyor. Grupta ev sahibi Estonya, Hırvatistan ve Yunanistan var. Grup birincileri ve ikinciler arasından en iyi takım 2.tura çıkacak. Kadroda İzmir'den Cansu Özbay ile Rida Erlalelitepe var. Diğer oyuncular: Ada, Arelya, Aybüke, Ayça, Hande, Janset, Melis, Pelin, Su ve Yağmur. CEV Bayanlar U18 Bayanlar Avrupa Şampiyonası 2. tur elemeleri de bugün Antalya'da başlıyor. İlk maçımızı 16.00'da Gürcistan'la oynuyoruz. Diğer rakipler Romanya ve Macaristan.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA