• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP moral arıyor ERKİN USMAN

CHP moral arıyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2012, 00:00
Yerel seçimlere 2 yıldan az bir süre kala CHP içinde bazı moralsizlikler dikkat çekici.
Siyaset muhabbetlerinde ve politik değerlendirmelerde 'bazı ilçelerin kaybedildiği', 'büyükşehirde de ciddi risk olduğu' sıkça konuşuluyor.
Buna katılan da var, 'şimdiden önlem almalıyız' diye ciddiye alan da.
Bir grup ise kesin kararlı; 'İzmir CHP'nindir.'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yakın olanların sloganı ise bildik:
'İzmir Aziz'dir, aziz kalacak.'
Moral bozukluğu yaşayan ve özellikle Bakanlar Binali Yıldırım ve Ertuğrul Günay'ın çalışkan temposundan etkilenenler ise 'CHP'deki moralsizliğin nasıl çözüleceğinin arayışı' içinde.
Bunun için de 'Kim olabilir?' sorusu sıkça soruluyor.
Yani... Kim CHP'ye yeni bir heyecan taşıyabilir? Kim moral verebilir?
Çok aday var. Ancak... Anketlerin de ortaya koyduğu; seçmenin deneyimli, genç, dinamik ve vizyon sahibi bir Başkan istediği.
Parti kulislerinde Konak Belediye Başkanı ve bakanlık deneyimli Dr. Hakan Tartan ile Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ön plana çıkıyor.
Ancak yol uzun, zaman var! Kulisler hareketli. Ancak görünen o ki; CHP'de istenen heyecan ve moral!

kentten
Nermin Bezmen Art-10'da

On-Art İletişim Danışmanlığı'nın gerçekleştirdiği Art 10 Fikir Atölyeleri, İzmirlileri bu kez, Türkiye'nin en çok satan ve sevilen yazarlarından Nermin Bezmen'le buluşturuyor.
Duygularını, yaşamını, birikimlerini satış rekorları kıran kitapları vasıtasıyla okuyucusuna hissettiren, yaşatan ve "her insan bir romandır, hatta öyle ki aynı ilişkideki iki insan için iki ayrı hikaye yazılır" diyen Nermin Bezmen , 26 Nisan 2012 Perşembe günü Art 10 Fikir Atölyeleri'nde söyleşi-kokteyl ve imzanın bir arada gerçekleştirileceği çok özel bir konseptle İzmirlilerle buluşacak.
Key Hotel'de saat 19:00'da başlayacak "Her İnsan Bir Romandır: Hayat, Sevgi ve Aşk Üzerine" başlıklı buluşmada, kendi hikayesini kaleme aldığı "Bizim Gizli Bahçemizden"; yaşadıkları ve kaybettikleri aşklarının ardından hüznü ve yokluğu yaşayan 3 kadının hikayesini anlattığı "Gönderilmeyen Aşk"a, "Sırça Tuzak", "Sır" ve "Aurora'nın İncileri"ne kadar yazdığı kitaplarında aile içi ilişkilerden, aşka, sevgi ve dönem konularına kadar aslında hayatın kendisini anlatan Nermin Bezmen, İzmirliler için kitaplarını da imzalayacak.
Sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilecek konsept etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt için:
0232 421 44 40 ve atolye@on-art.net
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA