• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nasıl bir il başkanı? ERKİN USMAN

Nasıl bir il başkanı?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.05.2012, 00:00
3 Haziran'da yapılacak CHP İzmir İl Kongresi için kulis çalışmaları giderek artıyor. Resmen açıklanmasına karşın 8 - 9 aday adayının kulis yaptığı bilinen bir olay. Bilinmeyen ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir İl Başkanlığı konusuna nasıl baktığı.
Hafta içerisinde CHP'li bir kısım üst düzey yöneticileri ile görüşen "Karanlıklar Prensi" Ahmet Kadıbeşegil edindiği izlenimleri arkadaşlarına şöyle anlatiyor:
"Sırtını Genel Başkan Yardımcılarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına dayamayan, çağdaş sosyal demokrasiyi benimseyen, bunun ilkelerini hayata geçirebilen, örgüt - yerel yönetim - genel merkez ilişkilerini uyumlu bir şekilde götürebilen, vizyon sahibi olup, proje üreten bir örgüt yapısını oluşturacak, İl Başkanı olarak Ege'deki parti politikalarına yön verebilecek, ileriye dönük çıkar hesapları içerisinde olmayan, şunun bunun adamı damgasını yemeyen, 2014 ve 2015 seçimlerine örgütü ile birlikte sahip çıkacak bir İl Başkanı profili ortaya çıkıyor. Bir örnekleme yapmak gerekir ise Ecevit'in İzmir İl Başkanı Sedat Akman, Erdal İnönü'nün İl Başkanı Şeref Bakşık gibi biri, doğru tanımlama olur."

hayattan
Tekerlekli sandalye ile sevindirdiler

10-16 Mayıs Engelliler haftası etkinlikleri dolayısıyla Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı engellilere tekerlekli sandalye dağıttı. Ak Parti İzmir İl Delegesi, İşadamı Veysel Güldoğan'ın desteğiyle düzenlenen programda Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Ertürkmen de hazır bulundu.
Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen programda 5 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engellilere verildi. Engellilerin sorunlarına ve onların yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirten Veysel Güldoğan, Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın benzer faaliyetlere destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

küpe
Yenilgiye uğrayınca umutsuzluğu kapılma, her başarısızlıkta bir zafer isteği yatar.
Germain Martin

fıkra
Tartışma

İki arkadaş aralarında tartışıyordu. Biri atıldı:
"Zeki adam daima şüphecidir. Ancak budalalar her şeyden emin olduklarını söyler."
"Yok canım, sen inanıyor musun buna?"
"Elbette, yüzde yüz eminim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA