• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Burhan Özfatura: İdam cezası geri gelsin ERKİN USMAN

Burhan Özfatura: İdam cezası geri gelsin

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2012, 00:00
Terör Türkiye'yi kasıp kavuruyor.
Her gün yeni kayıplar veriyoruz. Evlatlarımızı kaybediyoruz. Hepimizin yüreği kan ağlıyor. Ocaklara ateş düşüyor. Ama ortada ciddi bir mücadele politikası yok.
Dr. Burhan Özfatura bu görüşlerin ışığında şunları söylüyor:
"2002'de neredeyse sıfır olan terör AK Parti döneminde azdı. Zira çok hatalar yapıldı, çok tavizler verildi. Parti içindeki Kürtçü kanat her şeye hakim oldu. Türk lafı neredeyse ayıp ilan edildi. "Ne mutlu Türküm diyene" deyimine her türlü hakaretler yapıldı. Şimdi de anayasadan Türk sözünü çıkartma çalışmaları yapılıyor.
Barzani ve Talabani gibi ikiyüzlü, kalleş, nankör zibidiler de şımartıldı. Devletin itibarı ayaklar altına düştü."
* * *
Özfatura'ya göre, teröre inanılmaz tutarlarda kaynak sağlayan kaçakçılıklar ile ilgili ciddi tedbirler yok. Uyuşturucu, sigara, tuz, çay, şeker, akaryakıt, silah vs. kaçakçılıkları başını almış gidiyor.
Geçmiş dönemde şahin kesilen yargı suskun. BDP'liler milletvekilleri, belediye başkanları, parti teşkilatları ile her gün suç işliyorlar.
Devlete ve kanunlara meydan okuyorlar. Teröre açık açık destek veriyorlar. Ne yargıda ne de iktidarda tıs yok. Laf, laf, laf.
* * *
Özfatura'yı dinlemeye devam:
"Yüreğiniz varsa, idam cezasını geri getirin. Bırakın AB masalları ile milleti uyutmayı. Bakın İran PJAK'ı nasıl bitirdi? Hatta şimdi Türkiye'ye karşı da kullanıyor."
AK Parti'nin (çoğunu yakından tanıdığım) değerli milletvekilleri, lütfen suskun kalmayın. Ülkeye sahip çıkın. Bir etiket uğruna, bu büyük vebali yüklenmeyin. Bölücülüğe karşı çıkın. Tavizlere geçit vermeyin. Genel başkanınıza doğruları anlatın. Baskılara boyun eğmeyin. Seçmen araştırmalarına göre değil, vicdanınıza göre hareket edin."

hayattan

Keçi dostu yönetmelik

Küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin beklediği "Ormanlarda ve orman içinde bulunan otlak, yaylak ve kışlaklarda hayvan otlatılmasına ilişkin usul ve esaslara hakkında yönetmelik" yayımlandı. Keçilerin ormanda otlatmasını yasak olmaktan çıkaran torba yasasının ardından beklenen yönetmelik yayımlandı. Keçilerin orman yasağına karşı mücadele veren önemli isimlerden İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer yönetmeliği bir dönüm noktası olarak değerlendirdi. Keçilerin ormanda otlatılması ile birlikte orman yangınlarında azalma olacağını iddia etti.

küpe

Hayat da bir masal gibidir. Ne kadar uzun olduğu değil, nasıl yaşandığı önemlidir.
Seneca

fıkra
Cesaret

Öğretmen öğrencilerinden birine sorar:
"Cesaret neye yarar?"
Öğrencinin cevabı:
"Bir şeyi bilmediği halde, bir şey söyleyecekmiş gibi parmak kaldırmaya derler, efendim."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA