• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bayraklı’da yarış hızlı ERKİN USMAN

Bayraklı'da yarış hızlı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.07.2013, 00:00
Bayraklı'yı sivil toplum kuruluşlarının başkenti yapacağını ilan eden CHP Belediye Başkan aday adayı avukat Pınar Susmuş'a, İzmir Mardinliler Federasyonu'ndan somut bir öneri ile destek geldi.
Susmuş'u ağırlayan ve ilçede Din Kültürleri Merkezi isimli bir projesi daha olduğunu öğrenen İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Pehlivanoğlu, "İlk kez STK'lara bu kadar değer veren ve böylesine vizyon sahibi bir kadın belediye başkan adayı gördüm. Pınar Hanım'la birlikte biz de federasyon merkezimizi Bayraklı'ya taşırız" dedi.
Bayraklı'nın bünyesinde barındırdığı kimlik ve kültürel yapısı ile bir Türkiye mozaiği olduğunu, bu açıdan Mardin'le de benzer özellikler taşıdığını vurgulayan Susmuş, "Bayraklı'da her kentten her mezhepten ve her etnik kökenden binlerce vatandaşımız yaşamlarını sürdürmektedir. Bayraklı bu nedenledir ki adeta küçük bir Türkiye'dir. Öyle ki var olan sorunları ile bile önemli benzerlikler taşımaktadır. Bayraklı'yı sorunlarından arınmış, modern, İzmir'in gözbebeği, çekim merkezi bir ilçe haline getirmek için çıktığımız bu yolda her fikre, her görüşe, her türlü desteğe ihtiyacımız var. İnşallah Mardinliler Federasyonu ile birlikte ilçemizde yaşayan çok sayıdaki Mardinli hemşerimizin de sesi olacak, sorunlara ortak çözümler üreteceğiz" diye konuştu.

ege'den
Akçay'ın denizi temiz çıktı

Akçay sahillerinden, Balıkesir Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürlüğü tarafından son olarak, 2 Temmuz 2013 tarihinde alınan deniz suyu analiz sonuçlarına göre Akçay plajları, mavi bayrak kriterlerine göre ön görülen limitlerden daha temiz çıktı.
Akçay sahillerinde en son 2 Temmuz 2013 tarihinde alınan deniz suyu örneklerinin Balıkesir Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürlüğü'nce yapılan analiz sonuçları açıklandı. Akçay Yeni Mahalle, Yeni Mahalle (Dere ağzı), Güneş Motel plajı, Güneş Motel yanı (Dere ağzı), Belediye Halk plajı önünden alınan deniz suyu numunelerinde yapılan analizlerde kirlilik değerini belirten koliform oranının değerlendirmenin en iyi derecesi olan "çok temiz" olduğu Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyuruldu.

fıkra

Sebebi ne?

Bir kadın yolda rastladığı iki büklüm, kısacık bir adamın arkasından "Kambura bak" deyince, adam döndü. Kibarca selam verdi.
"Yanılıyorsunuz hanımefendi..." dedi ve ekledi:
"Ben kambur değilim. Ne zaman kötü bir hayvan görsem, kediler gibi sırtım kabarır."

laflama
* Mini etekli kızlara hiç bakmam ama sadece plajda... Bikinili kızlar varken minili kızlara bakar mıyım hiç?
* Beni kör kuyularda ışıksız bıraktın. Elektrik faturasını ödemeyi unuttun gene!
* Keşke bir 'ruh' ikizim olacağına, taş gibi bir 'Rus' ikizim olsaydı!
* Eee artık kızlar "Bana hangi çılgın erkek zincir kolye takacakmış şaşarım" diyor!
* Pırlanta gibi bir kalbi vardı. Ama tek taş pırlantasını gene kendi aldı!
* Bence çevre kirliliğinden daha önemli bir sorun var... O da bilgi kirliliği!
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA