• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu hainlik IŞİD’in bile aklına gelmez ERKİN USMAN

Bu hainlik IŞİD'in bile aklına gelmez

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.10.2014, 00:00
Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Yapıcı'dan müthiş bir iddia:
"Balıklar zehirlenerek avlanıyor. Sadece balıklar değil, bu yemleri yiyen her canlı ölüyor. Bu yöntemle 10 teknenin 10 günde avlayacağı balığı birkaç saatte tutuyorlar."
Sonra o balıklar herşeyden habersiz bu milletin sofralarına geliyor.
Bu aşağılık uygulamalardan halkımızın kayıp vermemesi Allah'ın bir lütfu.
Ya da insanlarımızın şansı...
***
Bırakın şeytanı, şu canavar IŞİD'çilerin bile aklına gelmeyen bu yöntemi uygulayanlara karşı ne yapıldı?
Kooperatif Başkanı Yapıcı, konuyla ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü'nün çalışma yürüttüğünü ve bu yöntemi kullanan kişilere para cezası uygulandığını söylüyor. O kadar!...
Hemen söyleyelim...
Gıda Tarım İl Müdürlüğü, bu "zehirli balık"çıların kim olduklarını isimleriyle ve boy boy fotoğraflarıyla açıklamalı, bunları teşhir etmeli ve daha ağır yaptırımlar ile başlarına çökmeli.
Öylesine çökmeli ki, bu avantacı takımı bir daha böyle bir hainliği düşünemesinler.
Bu ülkede adalet öldü mü, yahu?

Patronlar yarın 'rastgele' diyecek

Cem Boyner, Mahmut Özgener, Mustafa Taviloğlu, Sadri İşçimenler, İskender Atakan, Gökhan Çarmıklı, Berent Akdemir, Yıldırım Karakaplan, Cevat Dalay, Can Ekşioğlu, Turgut Konukoğlu, İstemi Gürel ve Rıza Işık en çok ve en büyük balığı yakalamak için Alaçatı'da yarışacak.
Fulya Omaç'ın verdiği bilgiye göre; bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek ve dört gün sürecek 20 bin dolar ödüllü 'Alaçatı Uluslararası Balık Avı Turnuvası' yarın (9 Ekim'de) 'Kaçan Balık Büyük Olur' sloganıyla Alaçatı'da start alacak.
Yedi yıl önce küçük ölçekte başlayan başlayan ve iki yıl önce Avrupa'nın en büyük açık deniz balıkçılık turnuvası olmayı başaran turnuvanın organizasyonu bu yıl da Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu (IGFA - International Game Fish Association) Türkiye Temsilcisi Elvio Pennetti, amatör balıkçılık etkinlikleri konusunda uzman, dünyanın birçok yerinde uluslararası turnuvalara katılmış Murat İyriboz ve turizmci İlknur İçingir tarafından yapıldı. IGFA tarafından belirlenen sportif balıkçılık anlayışı ve turnuvaya özel kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen yarışma 12 Ekim Pazar günü yapılacak ödül töreni ve Vodafone Red Party'nin ardından sona erecek.

küpe

Az para ile yağlı tavuk alınmaz.
Brezilya atasözü

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI