Seçim sürecinde facebook, twitter gibi sosyal paylaşım siteleri aktif olarak kullanılacak. İzmir'de 100 bin kişinin telefonuna düzenli olarak kısa mesaj atılacak
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ)
Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanlığı, genel seçim sürecinde İzmirli seçmenlere ulaşabilmek için facebook, twitter gibi sosyal paylaşım siteleri aktif olarak kullanacak. Yaklaşık 100 bin kişinin telefonuna düzenli olarak kısa mesaj atılacak. Genel başkanın mesajları vatandaşlara mektupla iletilecek. DP İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, "DP'nin varlığını İzmir'de hissettireceğiz" dedi.
Parti teşkilatlarından 90 günlük çalışma programı oluşturmasını isteyen İl Başkanı Naşit Birgüvi, ilçelerde ve köylerde vatandaşlarla birebir görüşmeler yapacaklarını anlattı.
DP İzmir'de seçmene yönelik çalışmalarına 12 Mart'ta başlayacak. İzmir'e gelecek olan DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, partisinin il başkanlığı binasının resmi açılışını gerçekleştirecek.
SIKI MARKAJ
Mahalle temsilcilerinin ve sandık görevlilerinin oy kullanan vatandaşlara sıkı markaj uygulayacağını söyleyen Birgüvi, "Her sandıkta 3 kişi görevli olacak. Görevliler sandıklarında oy kullanan seçmenlerle temas kuracak. Çalışmalarımız sabah başlayacak ve gece yarısına kadar sürecek. İlçelerimizi dinamik hale getirdik. Seçim ordularını oluşturduk" dedi.
SANAL ORTAM
Birgüvi, seçmenlerle birebir görüşmenin yanı sıra teknolojinin tüm imkanlarından da yararlanacaklarını ifade etti. Birgüvi, "Ar-ge birimimiz bu konuda bir çalışma yapıyor. Facebook, twitter gibi insanların sıkça kullandığı sanal ortamda biz de yer alacağız. 100 bin kişinin telefonuna kısa mesaj atarak yaptığımız etkinlikleri duyuracağız. Aynı şekilde seçmenlere e-mail yoluyla da ulaşacağız" dedi.
