• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2016, 00:00

GİZLİCE EVLENDİLER

Güzel oyuncu Margot Robbie, sevgilisi Tom Ackerley ile Avustralya'da gizlice evlendi. US Weekly'nin birçok farklı kaynaktan doğruladığı haberde, Robbie'nin çocukluk hayalinin Avustralya Gold Coast'ta sade bir düğünle evlenmek olduğu öğrenildi. Basına haber verilmeden aile arasında yapılan düğün sene başında Margot Robie tarafından planlanmış.

CAMİLA CABELLO, FİFTH HARMONY'DEN AYRILDI

2012 yılında Amerika'da The XFactor yarışmasıyla büyük başarı yakalayan Fifth Harmony grubu yoluna 4 kişi devam edecek. Grubun Kübalı üyesi Camila Cabello sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 18 Aralık 2016 itibari ile Fifth Harmony müzik grubundan ayrıldığını ve artık herhangi bir projelerinde yer almayacağını belirtti.

ŞÖHRETLER KALDIRIMI'NIN YENİ ÜYESİ

Kanadalı oyuncu Ryan Reynolds da Şöhretler Kaldırımı'na girdi. Oyuncunun kaldırıma eklenen yıldızı için düzenlenen törende mutlu aile tablosu vardı. 4 yıllık eşi Amerikalı oyuncu Blake Lively ve iki kızı ünlü oyuncuyu konuşmasını yaparken yalnız bırakmadı.

DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI PORTO RİKO'DAN

Geçtiğimiz gece Amerika'da düzenlenen Miss World 2016'nın sahibi Porto Rikolu Stephanie del Valle oldu. Geçen yılın birincisi İspanyol güzel Mireia Lalaguna tarafından tacı takılan Stephanie "Bu benim için inanılmaz bir onur ve sorumluluk" dedi.

METROPOLİS DİZİ OLUYOR

Mr. Robot'un yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni Sam Esmail'in yeni projesi belli oldu. Sinema tarihinin en iyi bilim-kurgu filmlerinden biri olarak kabul edilen 'Metropolis' Esmail tarafından tekrar kaleme alınacak. Dizi için ayrılacak olan bütçenin astronomik rakamlara ulaşacağı söylentiler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA