• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
The Walkind Dead’ten haber var ÇAĞRI ZORER

The Walkind Dead’ten haber var

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2017, 00:00

The Walking Dead'in sekizinci sezon çalışmaları devam ederken dizi ile ilgili yeni haberler de düşmeye başladı.
AMC'den gelen son açıklamaya göre Steven Ogg'un canlandırdığı Simon, Katelyn Nacon'un canlandırdığı Enid ve Pollyanna McIntosh'un canlandırdığı Jadis karakterleri dizinin kadrosundaki yerini korudu. Üç karakter de sekizinci sezonda yeniden karşımızda olacak. Geçtiğimiz günlerde konuşan dizinin showrunner'ı Scott M. Gimple, yeni sezonda olayların daha hızlı ilerleyeceğini, içeriğin akışı fazlasıyla etkileyeceğini söyledi.

Ayrılığın sebebi belli oldu

Amerikalı basketbolcu Carmelo Anthony 2010 yılında evlendiği TV yıldızı La La Anthony ile ayrılığının sebebi ortaya çıktı. İddialara göre, NBA yıldızının başka bir kadınla ilişkisi olduğu ve gizemli kadının hamile kaldığı dedikodusu La La Anthony'nin kulağına geldi.
Hayal kırıklığına uğrayan La La Anthony yaptırdığı araştırma sonucunda dedikoduların gerçek olduğunu öğrendi. Boşanma davası açmaya hazırlanan güzel yıldız yakın çevresine "Onunla tekrar birleşmem mümkün değil, bu evlilik" bitti dediği öğrenildi.

Bob Dylan'dan yeni albüm

Nobel ödüllü müzisyen Bob Dylan'ın yeni albümü "Triplicate" Sony Music etiketiyle yayınlandı.
Greg Calbi, Steve Genewick, Jack Frost ve Al Schmitt'in yapımcılığını üstlendiği albümde Dylan, Amerika'nın klasikleşmiş şarkılarını yeniden seslendirdi. 125 milyondan fazla albüm satışı bulunan efsanevi müzisyenin Triplicate albümünde toplam 30 şarkı bulunuyor. Ünlü müzisyen "French Commandeur des Arts et des Lettres" ve "Polar Music Award" gibi prestijli ödüllerin yanı sıra 2016 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi olmuştu.

Prens kalbini kaptırdı

Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue yaşadığı ihanet sonrası Joshua Sasse'den iki ay önce ayrılmıştı. Avustralya basınında çıkan yeni dedikodulara göre, Kylie Minogue'un, Prens Andrew ile yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor. Magazin dergisi New Idea'nın haberine göre; 57 yaşındaki York Dükü'nün, aşk acısı çeken Minogue'u aradığını ve ikilinin beraber olduğunu yazdı. İngiliz Kraliyet Ailesi ile yakın ilişkileri olan 48 yaşındaki Minogue'un; Düşes Kate'in kardeşi Pippa Middleton'ın düğününe de, Prens Andrew'un davetlisi olarak katılacağı iddia edildi.

Festivali ısıttı

Yılın en büyük açık hava festivali olan Coachella Müzik Festivali her geçen gün daha da renkleniyor. California'da gerçekleşen festivale katılan ünlülerden 19 yaşındaki Ariel Winter ve sevgilisi Levi Meaden de ilgi çeken konuklardan oldu. Modern Family dizisinin yıldızı Ariel Winter, festivale fosforlu pembe bir peruk takarak geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA