• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Met Gala’da yıldızlar geçidi ÇAĞRI ZORER

Met Gala’da yıldızlar geçidi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.05.2017, 00:00

Metropolitan Museum of Art'ın her yıl düzenlendiği yardım gecesi Met Gala'da kırmızı halı heyecanı yaşandı. Birçok farklı sektörden ünlülerin katıldığı gece, New York'ta gerçekleşti. Her kırmızı halıda olduğu gibi yine en şıklar Amerikan basını tarafından belirlendi. Geceye sıradışı bir kıyafet ile gelen Rihanna, pembe göz farıyla gecenin en çok beğenilen kadınlarından oldu. Behati Prinsloo ve Selena Gomez hem seçtikleri kıyafet ile hem de saçlarıyla gecenin parlayan yıldızlarındandı.

Aylık harcaması 2 milyon dolar

'Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp, kariyeri boyunca 600 milyon dolardan fazla para kazanmasına rağmen iflasın eşiğine geldi. Ünlü aktör düştüğü durumun faturasını 10 yıldır yönetim danışmanlığını yapan The Management Group şirketine kesti.
Depp, danışmanlık şirketine 25 milyon dolarlık bir tazminat davası açtı. The Management Group yöneticileri de karşı dava açıp savunma yaptı; Depp'in harcamaları konusunda uyarıldığı ve kendisinin dikkate almadığı, ABD'li aktörün aylık harcamasının 2 milyon dolar olduğunu ve ayda 30 bin dolar şarap masrafı bulunduğunu belirtti.

Keanu Reeves start verdi

Matrix'in Neo'su olarak akıllarımıza kazınan Keanu Reeves, karizmatik tetikçi John Wick olarak da gönüllerimizde yer etti. Ünlü oyuncunun etkileyici rolleri arasına bir yenisi daha ekleniyor.
Reeves'in başrollerini Ana Ularu ve Pasha Lychnikoff'la paylaştığı Siberia filminin çekimleri başladı. Winnipeg, Kanada ve St Petersburg, Rusya'da çekilecek olan film tehlikeli bir dünyayı seyircilerle buluşturacak.
Filmin yönetmen koltuğunda ise Matthew Ross oturuyor.

Hollywood'un en çok kazandıranı Scarlett

En son 'Kabuktaki Hayalet' filmiyle seyirci karşısına çıkan Scarlett Johansson, Box Office Mojo internet sitesindeki istatistikler sonucu Hollywood tarihinde en çok kazandıran oyuncu seçildi. 32 yaşındaki ABD'li oyuncu, Marie Claire dergisinin mayıs sayısı için verdiği röportajda "Sahip olduğum her şey için savaşmak zorunda kaldım. Hesaplar asla belli olmuyor" ifadesini kullandı. Hollywood'da gelir eşitsizliği olduğunu düşünen Johansson, bunu, "Oyunculara ya çok fazla para ödeniyor ya da çok az. Maaşlar neye göre belirleniyor, bunu bilmek lazım" sözleriyle açıkladı.

Val Kilmer kansere yakalandı

Val Kilmer, oyuncu arkadaşı Michael Douglas'ın kendisi hakkında geçen yıl ortaya attığı kanser iddiasının ardından ilk kez kendisine gırtlak kanseri teşhisi konulduğunu doğruladı. Sosyal ağ sitesi Reddit'te hayranlarının sorularını yanıtlayan 56 yaşındaki Kilmer, bir hayranının, "Bir süre önce Michael Douglas sizin kansere yakalandığınızı iddia etmişti. Doğru mu?" sorusu üzerine "Micheal muhtemelen bana yardımcı olmaya çalışıyordu çünkü basın o günlerde benim nerede olduğumu soruyordu. Kanser tedavisi gördüm" yanıtını verdi. 'Top Gun' filminin yıldızı, "Ancak dilim tedaviye rağmen hala şiş ve kendi sesimi çıkaramıyorum, dolayısıyla insanlar hala hasta olduğumu düşünüyor" eklemesini yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA