• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kim Kardashian sporla rahatlıyor ÇAĞRI ZORER

Kim Kardashian sporla rahatlıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2017, 00:00

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian basının en çok ilgi gösterdiği ünlülerden biri. Son zamanlarda Kanye West ile kavgalarıyla gündeme gelen güzel yıldız, bu kez aldığı ve uyguladığı kararlar ile konuşuldu. Fransa'da yaşadığı soygunun etkisini üzerinden atamamışken eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşaması üzerine rehabilitasyon merkezine yatırılması ünlü yıldızı oldukça yıpratmıştı. Son günlerde sosyal medya hesabından spor yaparken çekilen fotoğraflarını paylaşan Kardashian, yeni başladığı diyeti de takipçilerine duyurdu. Sıkı bir çalışmaya giren sosyetik güzel, kız kardeşlerine de seslenerek "Bir an önce siz de başlamalısınız" dedi.

Cinsiyet eşitliğine dikkat çekti

İsrailli oyuncu ve model Gal Gadot, Marie Claire dergisinin Haziran sayısına konuk oldu. Derginin kapağını süsleyen güzel oyuncu, röportajında cinsiyet eşitliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki Gadot, "Cinsiyeti önemsiz bir mesele haline getirene kadar çok uzun bir yolumuz var.
Bunun olup olmayacağını bilmiyorum.
Umarım gerçekleşir, çünkü hayat o zaman daha güzel, daha az karmaşık olur. Erkekler için de" yorumunu yaptı. 2 Haziran'da Wonder Woman ile sinema seyircisinin karşısına çıkacak olan Gadot İsrail ve Amerika kıyaslaması için, "Los Angeles'a ilk geldiğimde insanları anlayamıyordum.
İsrail'de insanlar küstahtır. Münakaşa ederler. Oyun oynamaktansa öyle olmasını yeğlerim. Gerçeği bilip zamanı boşa geçirmemeyi tercih ederim" dedi.

Prens yüzünden arkadaşı ile arası açıldı

Pren s Harry ile birlikte olduğu günden bu yana saraya kendisini sevdirmeye çalışan Meghan Markle, fedakarlık yapmaya devam ediyor. Amerikalı aktris yakın arkadaşı Serena Williams'ın hamileliği için verdiği kutlama yerine İngiltere'ye gitti. Prens Harry'nin Kraliyet'in düzenlediği polo maçına ısrarla gelmesini istediği Markle, sevgilisi ile yakın arkadaşı arasında tercih yapmak zorunda kaldı.
Serena Williams'ın bu duruma bozulduğu ve ikilinin aralarının açıldığı iddia edildi.

Chris Pine ve Michelle Williams ortaklığı

Star Trek'in yeni serisinde Kaptan Kirk'ü canlandıran Chris Pine ve Hollywood'un sevilen yıldızı Michelle Williams beyazperdede ilk kez bir araya geliyor. All The Old Knives adlı casusluk temalı filmin başrolleri Pine ve Williams ikilisine teslim edildi. Film, yıllar sonra bir yemek için bir araya gelen iki CIA ajanını temel alacak. Pine hala aktif olarak görev yapan ajan Henry olarak karşımıza çıkarken, Williams ise emekli olup aile kurmuş olan Celia olacak.

Ayakta alkışlandı

Yeni nesil Örümcek Adam'a hayat veren İngiliz oyuncu Tom Holland, beyazperdedeki başarısının yanı sıra taklit performansıyla da izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Lip Sync Battle adlı televizyon yarışmasında sahneye çıkan 20 yaşındaki genç oyuncu Singin' In The Rain'in ikonikleşmiş sahnesini sergiledikten sonra Rihanna'nın Umbrella parçasına keskin bir geçiş yaparak izleyenleri kendine hayran bıraktı. Oldukça başarılı bir dans gösterisi yapan Holland izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA