• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tom Holland yeteneklerini sergilemeye devam ediyor ÇAĞRI ZORER

Tom Holland yeteneklerini sergilemeye devam ediyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2017, 00:00

Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi için geri sayım devam ederken, kısa sürede fenomen haline gelen ve milyonlarca hayran kazanan Tom Holland yetenekleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Daha önce Rihanna taklidiyle herkesi güldüren 21 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde The Graham Norton Show'a konuk oldu. Maymunlar Cehennemi: Savaş filmindeki maymun Caesar'ın taklidini yapan Holland'ın performansı 300 bini aşkın kişi tarafından görüntülendi.

J.J. Abrams tarih verdi

Star Wars: Güç Uyanıyor ve Star Trek serisinde yönetmenlik yapması ile birbirine rakip olarak görülen iki tarafta da kendine yer bulan yönetmen J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği yeni projesinin vizyon tarihi belli oldu. Nazi zombileri barındıran yeni film Overlord adındaki fantastikaksiyon türü film, Normandiya Çıkarması arifesinde zombi Nazilerle karşı karşıya kalan Amerikalı paraşütçülerin hikayesini anlatıyor. Merakla beklenen film 26 Ekim 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

Yeni saçıyla göz kamaştırdı

Amerikalı aktris ve dansçı Bella Thorne, You Get Me filminin Kalifornia Culver City'deki prömiyerine yeni saçıyla katıldı. Güzel oyuncu pembeye boyadığı saçı ve aynı renkteki rujuyla beğeni topladı. Bakır rengi saçlarıyla tanınan ve uzun süre imajını değiştirmeyen Thorne "Değişim vakti gelmişti" dedi.

Adele'den itfaiyecilere teşekkür

29 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı Adele, programını son dakikada iptal edip, Londra'nın batı bölgesinde bulunan Chelsea İtfaiye Merkezi'ni ziyaret etti. İtfaiye görevlileriyle birlikte çay içip sohbet eden Londralı yıldız, kendi hayatlarını riske atıp 24 katlı sosyal konuttaki yangını söndürmeye çalışan itfaiyecileri "kahraman" olarak tanımladı. İngiliz şarkıcı, geçtiğimiz hafta kendini göstermeden yangın yerine giderek hayatını kaybedenlerin ailelerini ve hayatta kalanları teselli etmişti.

Gal Gadot'tan şaşırtan paylaşım

Ünlüler dünyasında kameralara makyajsız yakalanmak istemeyen yıldızların yanı sıra kendi isteğiyle doğal hallerini gösteren ünlüler özgüvenleriyle beğeni topluyor. Bu isimlerden biri de, sinema salonlarında gişe rekorları kıran Wonder Woman ile şöhretini pekiştiren Gal Gadot oldu. Instagram hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla herkesi şaşırtan Gadot, 19 Mart'ta ikinci kızı Maya'yı dünyaya getirmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA