• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ben Affleck’in yaz aşkı ÇAĞRI ZORER

Ben Affleck’in yaz aşkı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2017, 00:00

Oscarlı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck bir süredir birlikte olduğu televizyon yapımcısı Lindsay Shookus ile New York'ta görüntülendi. Pazar gününü Manhattan caddelerinde dükkanları gezerek dolaşan çift, giyim tarzlarıyla da ne kadar rahat olduklarını gösterdi.
Eonline.com'a konuşan çifte yakın bir kaynak "Evet, yeni bir ilişki ve ikisi de ağırdan alıyor. Lindsay çok mutlu ve aradığı aşkı en sonunda buldu" açıklamasında bulundu.

Nina Dobrev'e oyunculuk ateşi

Vampire Diaries ile yıldızı parlayan Nina Dobrev "Çizgi Ötesi" filmi için ateşin altına girdi.
Ünlü oyuncu sinemanın kült yapımlarından biri sayılan 1990 yılı yapımı filmin yeni uyarlamasında gelişen teknoloji ve araçlar ile filmde özel efektler ile hazırlanmış bir sahne yerine gerçekten elbiselerinin yandığı bir çekim yaptı.
Nina Dobrev çekim hakkında "Çekim başladığında bir çakmak ile beni yaktılar.
Gerçekten yanarken bu sahne için korkumu göstermem gerekiyordu ve bu pek zor olmadı çünkü gerçekten korkuyordum. Bir süre sonra ateş kolumdan yayılmaya başladığında ateşi söndürdüler. Bu sahneyi 5-6 defa tekrarladık ve birçok açıdan çekmemiz gerekiyordu" dedi.
Çizgi Ötesi ülkemizde 29 Eylül'de vizyona girecek.

Malibu'yu gezdiler

Julia Roberts'ın yeğeni Emma Roberts kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Evan Peters ile birlikte Malibu'da görüntülendi. Sıcak havadan bunalan çift, marketten içecek alarak serinlemeye çalıştı. Mart ayından bu yana birlikte olan ikilinin keyiflerinin yerinde olduğu görünüyor.

Rose Byrne ikinci kez hamile

Avustralyalı aktris Rose Byrne ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün DavidJones.com'a konuk olan oyuncu hamilelik haberlerini doğruladı. Güzel oyuncu biraz yorgun olduğunu ama yaşadığı mutluluğun bundan çok daha fazla olduğunu söyledi. 38 yaşındaki Byrne "Hamile olmanın güzel yanı herkesin size muhteşem davranması. Bugün sette bütün çalışanlar bana çok tatlı davrandı" dedi. Rose Byrne kendisi gibi oyuncu olan Bobby Cannavale ile 2012'de evlenmiş ve Rocco adında bir oğulları olmuştu.

"Kendimi şanslı hissettim"

Ryan Gosling 35 yıl aradan sonra geri dönen efsanevi filmin devam halkası Blade Runner 2049 hakkında konuştu. Başarılı oyuncu "Blade Runner hayatımdaki ilklerden biri olmuştu. Film bittiğinde ne hissedeceğimi anlayamamıştım. Kahraman ve hain arasında çok ince bir çizgi vardı. Blade Runner bir kahraman filmi değildi. Oldukça yoğun bir teması olan filmden yıllar içinde birçok yeni sinema yapımı yararlandı ancak asla filmin ruhunu yaşatmayı başarabilen olmadı. Bu dünyaya girebildiğim için kendimi oldukça şanslı hissettim" ifadelerini kullandı. Merakla beklenen film 6 Ekim 2017'de vizyona girecek.

Jerry Lewis'in ölümü hayranlarını üzdü

1950'li yıllarda Dean Martin ile kurduğu ekiple Amerikan kabaresinin sevilen ismi, "The Bellboy" ve "The Nutty Professor" filmleriyle ünlenen komedi oyuncusu Jeryy Lewis, Las Vegas'taki evinde 91 yaşında hayatını kaybetti. Jerry Lewis'in uzun zamandır müsküler distrofi hastası olduğu biliniyordu. Televizyon ve sinema dünyasına da büyük katkısı olan usta oyuncunun ölümü sevenlerini üzdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA