• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Angelina Jolie mini etek giyemiyor ÇAĞRI ZORER

Angelina Jolie mini etek giyemiyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.09.2017, 00:00

Brad Pitt ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Angelina Jolie bir yandan da sağlık sorunlarıyla boğuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yüz felci geçirdiğini açıklayan güzel oyuncuya şimdi de doktorlar tarafından varikoz damar hastalığı teşhisi kondu. Başarılı aktrisin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, doktorlar bir an önce Jolie'nin ameliyat olmasını ve uçak seyahatlerine ara vermesi gerektiğini söyledi. Bacak damarlarının kötü görünmesi nedeniyle etek giymeyen Jolie'nin yakın bir tarihte ameliyat olması bekleniyor.

Kanye West'e bir darbe de sigorta şirketinden

Geçtiğimiz yıl çıktığı turneyi ruhsal problemler yaşaması nedeniyle tamamlayamayan Kanye West'e bir darbe de sigorta şirketinden geldi. Turnesinin bitimine 6 konser kala rehabilitasyon merkezine kaldırılan Kanye West, "İptal olan konserler nedeniyle maddi zarara uğrayanlar merak etmesin, zararlarını sigorta şirketi karşılayacak" demişti. Radaronline'nin haberine göre, sigorta şirketi, ünlü rapçinin rahatsızlanmasının nedeni "illegal uyuşturucu ve alkol kullanmasıdır" iddiasında bulundu. 10 milyon dolarlık ödemeyi reddeden şirket mahkemeye elindeki delilleri vermeye hazırlanıyor.

Katy Perry'den yeni rekor

Haziran ayında piyasaya sürdüğü 'Witness' albümüyle beğeni toplayan Amerikalı şarkıcı Katy Perry, 'Swish Swish' adlı parçaya çektiği eğlenceli klibi geçen hafta yayınlamıştı. Nicki Minaj ile düet yaptığı klip bir hafta içinde 60 milyon görüntülenerek yeni bir rekora imza attı. Absürt bir basketbol maçına sahne olan klipte Katy Perry'nin yine sıra dışı bir karakteri canlandırarak renkli kişiliğini ekranlara yansıttığı görülüyor.

Prenslerin anne özlemi

31 Ağustos 1997 geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybeden Prenses Diana'nın ölüm yıl dönümünün arifesinde; Prens Harry, Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton White Garden'ı ziyaret etti. Annelerine saygı gösterisinde bulunan Prensler ve Düşes, annelerinin şerefine Kensington Sarayı'nın girişine halk tarafından bırakılan çiçekler için teşekkürlerini sundu. Prenses Diana'nın sevdiği beyaz çiçeklerden oluşturulan bahçede tur atan üçlünün duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Palyaçolar Stephan King'e kızgın

Korku edebiyatının usta kalemlerinden Stephan King'in "O" romanıyla palyaçolar çocukların en büyük korkularından birine dönüşmüştü. 15 Eylül'de romandaki Pennywise karakterinin sinema seyircisiyle buluşacak olması Dünya Palyaço Birliği Başkanı Pam Moody'i tedirgin etmiş durumda.
THR'da yayınlanan habere Moody, "Birçok palyaço, King'in güçlendirdiği palyaço fobisi yüzünden iş bulmakta zorlanıyor" dedi. Geçtiğimiz Nisan ayında Stephan King yaptığı açıklamada "Birçok palyaço harika ama çocuklar her zaman palyaçolardan korkmuştur.
Mesajı ilettiği için elçiye kızmayın" diye belirtmişti.

Bernard Pomerance hayatını kaybetti

1979 Tony ödülüne sahip yazar ve şair Bernard Pomerance 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri olarak kabul edilen daha sonra David Lynch tarafından beyazperdeye aktarılan 'Fil Adam'ın yazarı için ünlü isimler sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. Pomerance'ın yıllar boyunca devam eden hikayesi David Bowie, John Hurt, Billy Crudup ve Bradley Cooper tarafından sahnelenmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA