• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aşkı uğruna aç kalıyor ÇAĞRI ZORER

Aşkı uğruna aç kalıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2018, 00:00
22 günlük sebze diyetine giren Beyonce’ye eşi Jay-Z’den destek geldi. Ünlü prodüktör ve rap’çi verdiği röportajda, evde düzenin bozulmaması için aynı diyeti uygulamaya başladığını açıkladı

Müzik dünyasının popüler çiftlerinden Jay-Z ve Beyonce'nin, dünyaya gelen ikizlerinden sonra sorunlu giden evlilikleri rayına oturmuş görünüyor. 18 Nisan'da Coachella Festivali'nde vereceği konser için sıkı bir hazırlık dönemine giren Beyonce, 22 günlük sebze diyetine gireceğini açıklamıştı.
Güzel şarkıcıya eşi Jay-Z'den bu konuda destek geldi. Ünlü prodüktör ve rap'çi verdiği röportajda, evde düzenin bozulmaması için aynı diyeti uygulamaya başladığını açıkladı.

GÜNDE 6 KEZ SALATA

İşlerin çok da iyi gitmediğini söyleyen Jay-Z, "Atıştırmalıkları ve makarnayı çok seviyorum, ara sıra kaçamaklar yapıyorum ama Beyonce'ye yakalandığım da oluyor" dedi. Gizlice eve verdiği siparişleri yakalayan güzel şarkıcının yemekleri geri gönderdiği de Jay-Z'nin itirafları arasında yer aldı. R&B müziğin kraliçesi olarak kabul edilen Beyonce'nin, bir beslenme koçu ile günde 6 kez aynı saatlerde salata yediği biliniyor. Ünlü şarkıcının son halini 18 Nisan'daki Coachella konserinde göreceğiz.

ÜNLÜ YILDIZ EVSİZ KALDI

Yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlar sonrası tanınmaz hale gelen İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, hem parasından hem de evinden oldu.
Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen 44 yaşındaki oyuncunun tüm parasını estetik uğruna harcadığı ve kirasını ödeyemediği için evinden de atıldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun arkadaşları, İngiliz The Sun gazetesine yaptıkları açıklamada, beş parasız kalan oyuncunun devletten aldığı sosyal yardımla yaşadığını ve artık kimsenin ona borç para vermek istemediğini belirtti.

RACHEL BLOOM'DAN KÖTÜ HABER

Ülkemizde de ilgilyle izlenen komedi dizisi Crazy Ex-Girlfriend için final kararı alındı. Crazy Ex-Girlfriend'in dördüncü sezon onayını aldığı yakın zamanda duyurulmuştu fakat dizinin ortak yaratıcısı ve başrol oyuncusu Rachel Bloom ise dizinin dördüncü sezonla birlikte final yapacağını açıkladı. Bloom, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Chicago uçuşum esnasında internetimi açtım ve CrazyExGirlfriend'in final sezonunun onaylandığını öğrendim" yazdı.

EKİBİN YENİ ÜYESİ HUGH LAURİE OLDU

Merakla beklenen George Clooney'nin yeni dizisi "Catch- 22"nin kadrosu yetenekli yıldızlarla genişlemeye devam ediyor.
Gelen haberlere göre, Christopher Abbott'tan sonra kadroya katılan son isim, 3 Altın Küre ödüllü İngiliz aktör Hugh Laurie oldu. Altı bölümden oluşacak mini dizide II. Dünya Savaşı döneminde Amerikan ordusunda görev yapan, B-25 bombardıman uçağı pilotu Yüzbaşı John Yossarian'ın hayatı konu ediliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA