• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Han Solo’nun galasında şıklık yarışı ÇAĞRI ZORER

Han Solo’nun galasında şıklık yarışı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.05.2018, 00:00
‘Solo: Bir Yıldız Savaşları Hikayesi’ filminin 71. Cannes Film Festivali kapsamında yapılan galasında kırmızı halı şöleni yaşandı

Yıldız Savaşları serisinin sevilen karakterlerinden Han Solo'nun yan hikayesini anlatan 'Solo: Bir Yıldız Savaşları Hikayesi' filminin 71. Cannes Film Festivali kapsamında yapılan galasında kırmızı halı şöleni yaşandı. Filmin oyuncuları, serinin Stormtrooper karakterleriyle birlikte poz verirken, Yıldız Savaşları serisinin ikonik karakteri Chewbacca da gecenin ilginç detaylarından biri oldu. Galaya, filmin oyuncularıyla birlikte ünlü modeller de katılırken tüm dikkatler Game of Thrones dizisiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan Emilia Clarke'taydı. Qi'ra karakterini canlandıran güzel oyuncu, kırmızı halının en şık isimlerinden biriydi. Beğenilen diğer isimler ise, başarılı aktris Jennifer Connelly, son yılların dikkat çeken modellerinden Sara Sampaio ve eski Victoria's Secret meleği Doutzen Kroes oldu.

Di Caprio'nun kaçmaması şaşırttı

Amerikalı oyuncu Leonardo DiCaprio, geçtiğimiz gün altı aydır birlikte olduğu kız arkadaşı Camila Morrone ile New York'ta görüntülendi. Bugüne kadar basından uzak kalmaya çalışan çift, birlikte yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. 43 yaşındaki DiCaprio ile 20 yaşındaki model Morrone, kısa bir yürüyüş sonrası bir taksiye binerek uzaklaştı. Çift, son olarak Coachella Festivali kapsamında yapılan Eminem konserinde öpüşürken görüntülenmişti. Modellik yapan Morrone, usta aktör Al Pacino'nun üvey kızı.

İlk fragmanı ile rekora imza attı

"Mr. Robot" dizisindeki üstün performansı ile tanınan Rami Malek'in başrolünü üstlendiği Freddie Mercury biyografisi "Bohemian Rhapsody"nin ilk fragmanı yayınlandı. 1970'lerde Queen grubunun oluşumundan 1985'te Live Aid'teki efsanevi performanslarına kadar Queen'in yolculuğunu gözler önüne serecek olan filmin fragmanı heyecanı yükseltti. Uzun süredir beklenen video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Sharp Objects, 8 Temmuz'da ekranda

Amy Adams'ın başrolünde yer aldığı "Sharp Objects" dizisinin merakla beklenen prömiyer tarihi belli oldu. HBO'da yayınlanacak dizinin 8 Temmuz'da izleyiciyle buluşacağı duyuruldu. Geçtiğimiz yıla damga vuran "Big Little Lies"ın ilk sezonuna imzasını atan yönetmen Jean- Marc Vallee'nin tüm bölümlerde kamera arkasına geçtiği dizi, Emmy adayı senarist Marti Noxon tarafından Amy Adams yazılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA